Whopper!

2010. január 06. - Feiertag Erik

 Egy post A legendáról, egy post az átmérők királyáról, égy post a tökéletességről. Körülbelül így tudnám ezt az írást jellemezni, ugyanis nem másról fogok ma írni, mint A burgerről, azaz a Whopperről!

A dolog aktualitása egyébként az, hogy a BurgerKingben minden Whopper mellé adnak egy kupont, amivel a következő Whopperedet fél áron veheted.

Kezdjük az alapfelállással, utána majd áttérek a külömböző változatokra. Szóval, maga a Whopper, egy szendvics, mely tartalmaz egy nagy húspogácsát, salátát, két szelet paradicsomot, hagymát, és majonézt. Mindezt a legnagyobb átmérővel rendelkező buci zárja magába. A burger tökéletessége az ízen kívül laktatóságában, méretében, és elegendő nedvességtartalmában rejlik. Mert ki szereti az olyan burgert, aminél minden falat után inni kell, hogy a következőt is le lehessen nyelni? Na ugye!

Most a változatokról. Van a Dupla Whopper, mely annyiban tér el az eredetitől, hogy egy helyett két hús van benne. Tőlünk nyugatabbra árulnak Tripla Whoppert is, melyben (tadaaaam!) három hús van. De ennél fontosabb, hogy nálunk van Western Whopper! Ez a változat az eredeti tartalom mellett szalonnával, és BBQ szósszal van megspékelve. Véleményem szerint ez a legjobb változat. Van még Chicken Whopper, melyben csirkehús van, és Whopper Sajttal, melyben nagy meglepetésre sajt található pluszként. Ja, és a prémium kategóriába számító Mexikói Whopper, vagy ahogy tengerentúli barátaink hívják: Texican Whopper.

Ez lett volna, a megemlékezésem Magyarország legnagyobb hamburgeréről. Sok kellemes időtöltést a társaságában!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása