Mexikói Medve Kedvence: Mexikói Whopper

2009. december 28. - Feiertag Erik

 Az ember utazik a metrón, vagy buszon, és akarata ellenére is a képébe bámul a plakátról egy benga, maszkos mexikói, és azt mondja, hogy erősen ajánlja az alatta látható szendvicset. Azt hiszem, ez az a visszautasíthatatlan ajánlat, amit A Keresztapában mindíg emlegettek.

A Mexikói Whopperről van szó, hölgyeim, és uraim. Az első dolog, ami megfordul mindenkinek a fejében amikor ránéz egy ilyen burgerről készült képre, hogy mi a fene az a panírozott akármi a sajt, és az uborka között? Kérem, a válasz: Chili Con Carne pogácsa. Mivel ez így magában nem egyértelmű, érdemes megjegyezni, hogy ez egy ilyen babos-darálthúsos-csilis keverék szépen, panírban kisütve. A szendvicsben található továbbá egy marhahúspogácsa, saláta, uborka, hagyma, sajt, és valami csípős öntet, ami engem leginkább a Cheddar Sajtgolyókra emlékeztetett.

A burger az én szerény véleményem szerint finom, és laktató is. Átmérőben úgy tűnt, mintha keskenyebb lenne egy Whoppernél, viszont jóval magasabb annál. Aki nem szereti a csípőset, az hagyja ki, mert ez bizony csípős. Nem olyan pokoli módon, mint a Hot Chili Dupla, de azért ez is ott van a topon ebből a szempontból. Az USA-ban egyébként Texican Whopper néven hírdették.

Létezik belőle ilyen Mexikói Tortillatekercs változat is. Igazából a kettő ugyanaz, csak az egyik két fél buci között van, a másik meg tortillába van csavarva.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr796306732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása