Domi mekis kedvence nagy csalódás

2024. június 08. - Feiertag Erik

Június 4-től kapható Szoboszlai Dominik saját McDonald's-os összeállítása, ami a korábbi BTS menühöz hasonlóan a névadó személy vagy csapat kedvenceiből került összeállításra. Őszintén? Hát legalább nem egy Big Mac menü lett a végeredmény.

zfamousorder-domi-landinghero-2336x1040-joginelkul.jpeg

A Domi menü tartalma egy McCrispy (panírozott csirkemell, paradicsom, jégsaláta, borsos zöldfűszeres szósz, burgonyás hamburger zsemlében), sült krumpli, shake választható ízben és csilis majonéz.

Ha Mekibe megyek nem biztos hogy csirkeburgerre vágyom, arra ott a KFC ezerszer jobb panírral, ha meg azt mondom hogy sportoló állította össze és valamivel egészségesebb szendvicsre gondolt, akkor a tonnányi cukorral készülő shake mit keres a csomagban? Ha a csilis majonézzel feldobták volna a McCrispy-t, arra legalább azt lehetne mondani hogy egy picit csavartak az eredeti burgeren, de így ez nálam nagyon félrement.

De nem akarom elvenni a kedvét sem a csirkés Mekis szendvicsek, sem Szoboszlai Dominik rajongóinak, csak nem értem. Applikáció alapján egyébként 3330 forintba kerül, ami nem rossz ha figyelembe vesszük, külön-külön mennyibe kerülnének, bár ugye üdítő helyett a shake-kel kell beérnünk, és a sűrű, fagylalttal készülő desszert nem tudom mennyire helyettesíti jól a folyadékot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7618421961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása