Rajongók kedvencei a Burger Kingben

2024. május 03. - Feiertag Erik

Ha nem is lesz minden burgerimádó kedvence a Fan Favorite széria, azt nem lehet elvenni tőle, hogy jól megpakolt szendvicsekről van szó. A sok általános összetevő mellé pedig valami extra is jutott, amivel a különlegesebb promóciós ételek közé csatlakozik.

fanfavorite-chickenff_rotator_1800x760px.jpg

A panírozott mozzarella, vagy akár más sajtkorong elő-előfordul ugyan az éttermekben (most a Meki is épp hasonlóval hódít, csak megpistázva), de korántsem olyan általánossá erodált extra, mint a pirított hagyma. A Fan Favorite marhával vagy csirkével kérhető, a két szendvics összetétele viszont ezt leszámítva megegyezik:

panírozott mozzarella sajtkorong, pirított hagyma, bacon, saláta, paradicsom, uborka és bacon-majonéz

Olyannyira hasonlóak, hogy még árban sincs eltérés: applikáció alapján 2690 forintba kerülnek magukban, míg 3470 forintba normál menüben. Utóbbiból mondjuk kb. pont kijövök egy Simon's Burgerben, noha szerényebb összetevőkkel, de mégis egy szaftosabb hamburger üti a gyomromat, jelentősen jobb hasábburgonyával. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8318395353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása