Egyesített hatalmatokból megszületett a Sajtok kapitánya!

2023. május 15. - Feiertag Erik

A Comic Con kapcsán igencsak sajtos údonságokat vezetett be a Zing. Ugyan az izgalom nem hág tetőfokára, de azért egész ínycsiklandónak tűnő szendvicsekről beszélhetünk.

zing_burger_captain_cheeseburger_dupla_angus_plant_based_vegetarianus_bacon.jpg

A Captain Cheese Burger két verzióban érhető el: dupla Angus marhahúspogácsával, vagy vegetáriánusok számára Plant Based növényi pogácsával.

A Captain Cheese Burger normál kiadása tehát a dupla smashed Angus húspogácsát cheddar sajttal és baconnal egészíti ki. A burger pikáns ízvilágát a pirított hagyma és a BBQ szósz teszi teljessé. A növényi pogácsával készült változat hasonló ízvilággal rendelkezik, hiszen a cheddar szósz, a pirított hagyma és a BBQ szósz szintén megtalálható benne.

Wolton egységesen 3240 forintért rendelhetőek magukban, éttermekben viszont jellemzően ennél valamivel alacsonyabbak szoktak lenni az árak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9618121738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása