Kilapították Rudolfot a Zingben

2022. december 12. - Feiertag Erik

Idén is visszatért a Zing már-már ikonikusnak is nevezhető ünnepi szendvicse, viszont kapott egy kis örömteli csavart, illetve vegetáriánus burgerrajongók is élvezhetik a karácsonyi ízeket!

zing_rudolf_burger_smashed_angus_plant_based_narancsos_gyomberes_bacon.jpg

Lehet, hogy a Zingnél olvassák a blogot, mert nem egyszer említettem, milyen jó lenne több smashed pogácsás szendvics a kínálatba, és ez már a második alkalom, hogy a jól bevált receptet ezzel bolondítják meg. Mondjuk ízek tekintetében nyilván nem kell nagy eltérésre számítani, inkább a hangulat kap egy kis extrát, több vékonyabb hús látványosabb mint az egy vastag, persze kinek mi.

Szóval visszatért a Rudolf Burger, két smashed Angus húspogácsával vagy egy Plant Based izével. Ezen kívül csak egyetlen eltérés van köztük: érthető módon a narancsos-gyömbéres bacon kikerül a vega kiadásból, mondjuk pont ettől karácsonyi a hangulat, de a húskerülésnek ára van. A további összetétel szárított paradicsom, pirított hagyma mizuna saláta, borsos majonéz, mézes mustáros szósz és ementáli sajt.

Árban nem vészes szerintem, persze egy kis krumpli, egy kis üdítő és mindjárt szívéhez kap az ember, de csak a burgerek 2400 és 2850 forintos áron, főleg ha Mekihez és társaihoz hasonlítjuk, teljesen rendben van. Wolton amúgy azt vettem észre, hogy kicsit drágább, szóval ha meg tudja oldani az ember, érdemes inkább étterembe menni érte.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7018000236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása