Whisky Cheddar Grander

2022. október 28. - Feiertag Erik

Régen mentem ennyire éhesen és lelkesen KFC-be, mint amikor a címben említett szendvicset kósoltam. Úgyhogy ki tudja, lehet ennek is köze volt hozzá, hogy nagyon bejött!

kfc_whisky_cheddar_grander_csipos_csirkecomb_szendvics_hagymakarika_sajtszosz.jpeg

Mert a Whisky Cheddar Grander az első olyan viszkis öntettel hirdetett szendvics, ahol a szószon tényleg érződik az alkohol. Ugyan nem tör előtérbe, és nem uralja le az egész szószt (a burgert meg főleg), de kellemesen jelen van minden falatban, ami tökre tetszett, mert a legtöbb KFC-s szendvicsben a panír dominál. Nem mintha gond lenne a Hot & Spicy "kabáttal" amit jelen esetben a csirkecombok kapnak, hiszen az egész gyorséttermi szcéna egyik ha nem legeltaláltabb összetevője.

Egyébként nincs túlgondolva a szendvics, ez is egy jó pont, semmi sallang, csak a lényeg kerül bele, azok pedig mind kiveszik a maguk részét az ízélmény megalkotásából: a fent említett combon és viszkis önteten kívül cheddar sajt és sajtszósz, hagymakarika, valamint bacon kerül bele.

Persze most is előjönnek a tipikus KFC-s problémák, mint a zsemléhez nem igazodó csirkehús, ami megint jobban illett volna valami hotdog szerű keskenyebb buciba, de ezeket szerintem figyelembe kell venni ha az ember beáll a sorba, és ha nem szeretne így járni akkor más éttermet vagy más terméket kell választani. Előbbire amúgy mindig nagy a kísértés, hiszen a Kentucky Gold Wrapper a legjobb dolog amit valaha a hálózat felvett az étlapjára.

kfc_whisky_cheddar_grander_csipos_csirkecomb_szendvics_hagymakarika_sajtszosz_2.jpeg

Szóval ez egy olyan szendvics ami nem ígér többet mind amit adni fog, ráadásul a kiérezhetően alkoholtartalmú öntettel ez most extrán igaz is. Ezúttal ráadásul van összehasonlítási alap is, hiszen a Burger Kingben is kapható hasonló szósszal egy zseniális szendvics, az viszont sokkal közelebb áll a hagyományos öntetekhez, mint amit a KFC-ben használnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5617965090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása