Májusi újdonság rengeteg a Don Pepében

2022. május 01. - Feiertag Erik

Hosszú, főleg vegán ételekkel megpakolt hónapok útán májusban ez a vonal kicsit szűkebb a Don Pepe kínálatában, de az állandó, kimagaslóan széles kínálatot ez persze nem érinti. Ezen kívül frissült a szezonális étlap is, így extra mennyiségben kóstolhatunk ismeretlen ízeket a hálózat konyhájából.

1_tv.jpg

A Chicken Parmy széria kapott már egy hamburgert még 2020-ban, most ugyanakkor másfajta feltét kerül a panírozott csirkére, ami aztán a szendvicsben várja majd, hogy felfaljuk. A szednvic jégsalátával, lilahagymával, paradicsommal, és parmezánbundában rántott csirkére kerülő caprese feltéttel készül, a köret pedig régi kedvencünk, avagy Don Pepe burgonya és Don Pepe öntet. 3690 forintért senki sem fog éhes maradni, ha ezt választja.

3_tv.jpg

2_tv.jpg

Pizzából két változat érhető el, van ugye a Májusi Akciós Pizza, melyre sajtkrém, sonka, tojás, csemege uborka, valamint mozzarella kerül 2290 forintért, és egy különlegesebb Vegán Kung Pao Pizza 2790 forintért, ami a következő feltétet kapja: pizzaparadicsom, szejtános-chilis-fokhagymás-gyömbéres Kung Pao ragu, füstölt tofu, kaliforniai paprika, mogyoró, vegan ‘mozzarella’.

4_tv.jpg

Mindezek mellett egy kézműves szendvicsként már ismerősen csengő, ezúttal tortillába tekert Smokey Duck Roller is rendelhető, amibe BBQ szószos sajtkrém alap, jázminrizses-kacsamelles-lilahagymás-BBQ szószos-füstölt sajtos ragu és füge kerül. Az igencsak remekül hangzó összeállítás 2990 forintért rendelhető.

6_tv.jpg

7_tv.jpg

Pizzamenük persze erre a hónapra is jutottak. Gluténkerülők számára remek lehetőség lesz, hogy gluténmentes Songoku, Hawaii, Magyaros vagy Bolognai pizza mellé ha Magnum Remix Mandula-Karamell poharas jégkrémet rendelnek, másfél literes Lipton Ice Teát kapnak ajándékba, míg a normál étrendet követők számára bármely 32 centis pizza és Magnum Dupla Sós Karamell rendelése esetén egy literes Pepsi jár. A fenti gluténmentes opció esetén ezúttal is meg kell jegyezni, hogy ezek a pizzák az elkészítés végére nyomokban azért tartalmazhatnak némi glutént.

5_1.jpg

Nem csak pizzák kaptak fagyis-üdítős akciót, hiszen vegán étel mellé ha szintén vegán Ben & Jerry's jégkrémet rendelünk, másfél literes Lipton Ice Tea üti a markunkat.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes egy pillantást vetni a friss szezonális étlapra is, amiről lazac steaket, de akár vegán paprikás krumplit is rendelhetünk, hogy a fotóról elképesztően gusztának tűnő almás pitéről ne is beszéljünk.

2022_majus_szezo_2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr417819919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása