Főként vegán november a Don Pepében

2021. november 01. - Feiertag Erik

Egy hónappal év vége előtt ismét méretes újdonság csomag érkezett a Don Pepe kínálatába, melynek különlegessége ezúttal, hogy meglehetősen nagy arányban találhatóak benne húsmentes ételek. De persze gondoltak azokra is, akik sertést vagy csirkét is falnak, így számukra is lesz mit megkóstolni november során.

2.jpg

De mielőtt rátérnénk ezekre a húsos fogásokra, vessünk egy pillantást a hónap extra pizzájára, ami a Vegán Sütőtökös Pizza, éppen lekésve Halloweent. A sütőtök viszont ettől még finom pizzán, ezt már más étterem is bebizonyította korábban. Erre a 2990 forintos darabra vegán ‘tejföl, sütőtök, tökmag, borsóhús, aszalt paradicsom, lilahagyma, bazsalikom, balzsamszósz, valamint vegán “mozzarella” kerül. Ha valami igazán különlegeset szeretnétek, erre érdemes rárepülni.

3.jpg

Na nem mintha életünk novemberi tekercse, a BBQ Pork Roll kevésbé tűnne ínycsiklandónak: a hálózat remek tortillatekercses szériájának legújabb feültése egy cheddar szósszal, jégsalátával, paradicsommal, lilahagymával, pirított baconkockákkal, konfitált tarjával, BBQ szósszal, jalapenóval és füstölt mozzarellával készülő darab, tehát ismét igencsak jól hangzó összeállítás. Az ára 2690 forint.

1.jpg

És ha már hús, evezzünk csirkés vizekre, hogy utána visszatérjünk a vegán vonal kitárgyalásához. November akciós 1990 forintos pizzája BBQ szósszal, lilahagymával, rostonsült csirkével, gombával és mozzarellával készül, tehát meglehetősen kommersz feltétezést kapott, ami ugyanakkor előrevetítheti az alacsony csalódási valószínűséget.

4.jpg

Október panírozott csirkés hamburgere után novemberre egy NEMMARHA Vegán "Húsimádó" kiadás jutott, ami nevének megfelelően egy igazi oximoron szendvics. Mivel húsimádóként húsokat nem imádók számára készült, ennek megfelelően NEMMARHA burgerpogácsa, vegán NEMCHEDDAR, vegán NEMSONKA, és vegán NEMKOLBÁSZ kerül bele, tehát csupa nem. Az eddigi hasonló hamburgerekből kiindulva válaszként viszont az igen ajánlott, ha felmerülne opcióként. A fentieken kívül BBQ szósz, rukkola, lilahagyma és paradicsom van benne, köretként pedig tortilla csipsz és BBQ öntet jár. Az ára 3290 forint, de abszolút kiadós adagról beszélünk.

NEMMARHA témában előtérbe kerültek a húsgolyók is, hiszen három ételben is megtalálhatóak a hónap folyamán:

NEMMARHA Vegán “Húsgolyók”, tortilla chips, zöldségpálcikák, szószok - 3290 Ft

Vegán „húsgolyók“ paradicsomos spagettivel - 2890 Ft

Vegán „húsgolyók“ grillezett céklasalátával, céklás BBQ öntettel - 3290 Ft

Mindemellett ebben a hónapban sem maradnak el a pizza + üdítő + jégkrém menük, melyek ezúttal gluténmentes tésztával készülő darabokkal is érvényesíthető! Itt viszont ezúttal is meg kell jegyezni, hogy az elkészítés során keresztszennyeződés lehetősége fenn áll!

5.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2416740456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása