Magyarország legtágasabb ételudvarával nyit az Etele Plaza!

2021. június 09. - Feiertag Erik

Ezzel a címmel érkezett sajtóközlemény, amit nem szerettem volna megváltoztatni, mert számomra a legnagyobb probléma a bevásárlóközpontok étkezdéivel, hogy egyszerűen kevés a hely! Szóval nagy öröm, hogy a jelenlegi tervek szerint szeptemberben nyíló Etele Plazában erre is odafigyeltek, ráadásul a kínálat is meglehetősen szélesnek, izgalmasnak tűnik egyelőre!

etele-plaza-food-court-ltvnyterv_51188313442_o.jpg

Ahogy a bevezetőben említettem, sok pláza kűzd helyproblémákkal, legalábbis ami a foodcourt részt illeti, biztosan. Sokszor jártam úgy, hogy percekig, akár negyed-fél órán keresztül kóvályogtam hely után kutatva a tálcámmal. Az Etele Plazában úgy tűnik, nem, vagy csak igen ritkán lesz ilyen gondom: az ételudvar ugyanis a teljes harmadik emeleten keresztülível majd, és több mint 1000 ember fogja tudni egyidejűleg elfogyasztani ebédjét vagy vacsoráját. Ez 950 ülőhelyet jelent bent, és további 150-et a tetőteraszon, ami a nyári-tavaszi hónapokban lehet majd a vendégek kedvence.

Az étkezőszint megtervezése során nem csak egy hangulatos teret szerettek volna kialakítani, de funkcionalitásában is igyekeztek a várható vendégsereg igényeire szabni: kor- és étkezési szokásokat figyelembe véve választották ki a bútorokat és az ültetési rendszert. A nagycsaládok számára például külön terület is kialakításra kerül, ahol gyermekeknek tervezett asztalok és székek mellett játszószőnyeg, tévé és interaktív játékok is rendelkezésre állnak. Ezen kívül lesz látványkonyha is, mely remek alapot nyújthat ételbemutatók és más közösségi rendezvények megtartására az épületben.

Nem megkerülhető téma jelenleg a koronavírus okozta járványhelyezet, amit a pláza tervezése során is figyelembe vettek: a projektet fejlesztő Futureal új, "Stay Safe" kezdeményezése alapján az ételudvar asztalai és székei mozgathatóak, így szükség esetén betarthatóak komolyabb távolságtartási intézkedések, a légtechnikai rendszer pedig UV lámpás csírátlanító szűrőegységek beépítésével készült, mely közel 100%-os hatásfokkal pusztítja el a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat. Működése ráadásul környezetbarát, vegyszerek alkalmazása nélkül törétnik!

Végül, de nem utolsó sorban: az éttermek! Bár még nem teljes a lista, a kínálattal kapcsolatban már most sem lehet panasz: Buddha Bar, Hummus Bar, Bellozzo, Pizza Me, Zing Burger, Burger King, KFC, teppanyaki japán látványgrill, Titiz és a Crépes Factory mellett Starbucks, EscoBar & Café, à table! és Sushi Roll egységek is megtalálhatóak leszenk a plázában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1216580038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása