Hétvégén újraindul a Food Truck Show!

2021. június 03. - Feiertag Erik

Sok egyéb mellett a szabadtéri rendezvények is áldozatául estek a járványhelyzet miatt szükségessé vált lezárásoknak és korlátozásoknak. Jelenleg úgy tűnik enyhül a helyzet és aktívabb nyár elé nézhetünk. Ennek egyik első képviselője a Food Truck Show, mely június negyedikén el is indítja ezévi programját!

food_truck_show01.jpg

Ami az én szempontomból sajnos nem Budapesten fog megtörténni, hanem Kiskunhalason, de később Győrben, a Balaton körül, és persze a fővárosban is tiszteletét teszik a kocsiból árulható étlek talán teljes garmadáját felvonultató járgányok. A szeptemberre tervezett, Kincsem Parkbéli rendezvényre például 50 résztvevő készül, bepótolva az elmaradt eseményeket, és itt fogják átadni a hagyományos szakmai- és közönségdíjakat is.

food_truck_show03_jpg.jpg

A főszervező, Vad-Horváth Zoltán szerint rekordévre nem számíthatunk, hiszen csak késve kezdődhetnek meg a rendezvények, azonban most talán minden eddiginél kiéhezettebb a vendéglátás, mind éttermi, mind vendég oldalon. A naptár azonban folyamatosan, a korlátozásokkal vagy épp az adott települések saját szabályozásaitól függően változik - Sopronban például le kellett mondani egy eseményt, mert olyan sok látogtóra számítottak, hogy a város vezetősége túl kockázatosnak érezte.

Ahol viszont megrendezésre kerülhetnek az rendezvények, ott a szervezők igyekeznek a lehető legbiztonságosabb Food Truck Show-t összehozni: érintés nélküli fizetéssel, előrendelő alkalmazással és fertőtelenítő pontokkal készülnek, valamint a büfékocsikat is távolabb helyezik el egymástól.

smokeymonkies_list.jpg

A kínálattal kapcsolatban nem sokat tudni még, annyi azonban biztosnak tűnik, hogy előre törnek az egészségesebb, akár intoleranciákat is figyelembe vevő ételekkel operáló egységek. Kevesebb zsíros hamburgerre, és több vegetáriánus vagy akár vegán finomságra lehet számítani a 2021-es rendezvénysorozat alkalmaival.

Az aktuális menetrendet ezen a linken találjátok: http://foodtruckshow.hu/aktualis-esemenyek

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8616580024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása