Mesteri duó a Mekiben!

2021. június 02. - Feiertag Erik

Már június másodika van, úgyhogy hivatalosan is kezdetét vette a nyár, még ha ezt az időjárás egyelőre nem is egészen gondolja így. A Mekinél viszont ezzel együtt eljött az ideje egy kis étlapfrissítésnek, méghozzá Maestro vonalon, így két remeknek tűnő szendvicset is megkóstolhatnak az újdonságokra vágyók!

smokeysally.jpg

Ami valójában egyet jelent, hiszen Camembert Jack én úgy emlékszem, volt már kapható a hazai éttermekben. Ugyanakkor ez a camembert sajtos széria, ami szinte évről-évre mindig visszatér ilyen-olyan formában, általában remek hamburgereket szokott eredményezni, így kár lenne belekötni abba, ha valamelyik korábbi klasszikus viszontlátjuk. 

camembertjack.JPG

Nagyobb újdonság Smokey és a bandita Sally, ami füstölt összetevőiről kapta nevét. Emellett igazán szerencsés szendvicsről beszélhetünk, hiszen a zsemléje mákos.

Camembert Jack: marhahúspogácsa, kontakt grillen sütött camembert-szelet, baconszeletek, paradicsom, szeletelt batávia saláta, lilahagyma, citromos szendvicsszósz, hamburger zsemlében szezámos és mákos szórással

Smokey Sally: csirkemellfilé-szelet, baconszeletek, szeletelt füstölt mozzarella szeletek, madársaláta, lilahagyma, füstös szósz, hamburger zsemlében szezámos és mákos szórással

Rajtuk kívül továbbra is kapható a szintén csirkehússal készülő Country Burger, illetve az étteremhálózat weboldala szerint a Big Mac BLT és Bacon variánsaira is fenhetjük a fogunk. Meg persze a viccnek is rossz BTS McMenü Pluszra 9 McNuggets falatkával, nagy sültkrumpliva, nagy üdítővel, valamint édes chilis és pikáns cajun szósszal.

btsmcmenuplusz.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5916579940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása