Franciska és Jack, avagy újdonságok a Mekiben is

2020. augusztus 05. - Feiertag Erik

Méghozzá két ismételten fura nevű szendvics, és néhány köret vagy snack személyében.

_maestro.png

A camembert visszatérő alkotóeleme a hazai McDonald's időszakos termékeinek, így nem is annyira meglepő, hogy a karanténos időszak után egyből egy ilyen bevált összetevőhöz nyúltak, ráadásul konkrétan ez a termék tavaly már része volt a kínálatnak. Az akció másik darabja egy könnyedebb, nyáriasabb, csirkés szendvics sok zöldséggel, ez viszont teljesen új.

Camembert Jack: mákos-szezámmagos zsemle, marhahúspogácsa, grillezett Tihany camembert, bacon, batávia saláta, paradicsom, lilahagyma, pikáns citromos szósz

Fresh Franciska: mákos-szezámmagos zsemle, csirkemellfilé, ementáli sajt, bacon, madársaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, pikáns citromos szósz, fűszeres zöldséges szósz

Köret terén némi borsos burgonya, vagy baconös sajtfalatkák érhetőek el, utóbbi annyiban különleges még, hogy panírjába magvak is kerülnek.

_mcroyal.png

Szendvicsek terén van még két limitált kiadású McRoyal, amiről nem adtunk még hírt. McRoyal Bacon és McRoyal Deluxe néven futnak, előbbi nyilván baconnel dobja fel a megszokott kombót, utóbbi pedig salátával és paradicsommal igyekszik a kedvünkben járni. Ezt leszámítva megegyeznek: marhahús, sajt, hagyma, ketchup, mustár, és uborka kerül beléjük.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9816105314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása