Majális a Don Pepében!

2021. május 01. - Feiertag Erik

Úgy tűnik végre itt a jó idő, ami remekül párosul sorra nyíló éttermi teraszokhoz, és persze a hónap elsejével debütáló Don Pepés újdonságokhoz, amik mellett ráadásul a szezonális étlap is frissült! Lesz tehát mit falni a következő hetekben-hónapokban!

2.jpg

Például, ha már majális, a hónap akciós pizzáját, a Majális Pizzát, mely pizzaszósszal, lilahagymával, kockázott baconnel, paradicsommal, sárga kaliforniai paprikával, és füstölt mozzarellával készül. A korrekt feltétezéshez korrekt ár párosul, noha 1790 forintért már nem igazán akciós, ugyanakkor vannak ennél drágább variációk is az étlapon.

1.jpg

Mondjuk a Vegán Super Supreme Pizza, ami 2990 forintba kerül, de szerintem kiszolgálja az árat, hiszen ezek a rétegelt, dupla tésztás dupla feltétes alkotások simán elmennek két emberes adagnak. Középre mustáros vegán ‘tejföl’ alap, lencse, füstölt tofu és vegan ‘mozzarella’ kerül, míg fent mustáros vegán ‘tejföl’ alap, pikáns-füstölt vegán ‘kolbász’, lilahagyma, trikolor paprika, aszalt paradicsom, gomba, olívabogyó, vegán ‘mozarella’, valamint salsa szósz várja az éhes szájakat.

3.jpg

4.jpg

Roller és hamburger téren két remek ciabattás szendvics köszön vissza. Előbbi a BBQ Hot Chixet idézi meg BBQ szósz, füstölt mozzarella, rukkola, paradicsom, bacon, roston csirke, lilahagyma, jalapeno, pizzaszósz, cheddar sajtszósz, méz, és csípős fűszer tortillába tekerésével, utóbbi pedig a Cuba Librét cheddar szósszal, rukkolával, paradicsommal, lilahagymával, marhahússal, cheddar sajttal, chorizóval, főtt-füstölt tarjával, dijoni mustárral, csemege uborkával, és persze köretként DP burgonyával és szósszal. Nehéz lenne választani közülük, én azt hiszem a hamburgerre fogok rárepülni, mert már szendvicsként is imádtam ezt a variációt. Árak tekintetében a tekercs 2480 forintba, míg a burger 2890 forintba kerül.

5.jpg

6.jpg

Néhány menü ajánlat is befigyel májusra: Gluténmentes pizzatésztára feltétezett SonGoGu vagy Hawaii vagy Magyaros vagy Bolognai pizza mellé ha egy 440 ml-es Magnum Mandula gluténmentes jégkrémet választunk, 1,5 liter Lipton Ice Tea üti a markunk! Fontos ezúttal is megjegyezni, hogy a kész gluténmentes pizza nyomokban azért tartalmazhat glutént, így intoleranciával élők számára nem ajánlott. Ezen kívül továbbra is elérhetőek 4089 és 4389 forint közt pizza menük, melyek egy Magnum Ruby-val és 1 liter Pepsivel érkeznek.

2021_nyari_szezo_masolat.jpg

Végül, de nem utolsó sorban vessünk egy pillantást a nyári szezonális kínálatra. Remek hír, hogy visszatér a grillezett lazac steak, illetve a fehércsokis cseresznyeleves is érdekesen hangzik, de ez persze csak a jéghegy csúcsa, a teljes kínálatot a fenti képen találjátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8516519006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása