Retróba vált a Burger King

2021. január 07. - Feiertag Erik

Évek óta tombol a retro őrület: filmek, sorozatok, videojátékok, ruhák, szinte minden igyekszik visszahozni valamit a múltból. A Burger King viszont minden eddiginél messzebre megy a témában, hiszen a vállalat teljes arculata retróba öltözik idén!

restaurant.jpg

A korábbi, 1999 óta használt logó szerintem az egyik legmenőbb volt a hazánkban is működő gyorsétteremláncok közt: kellőképp kidolgozott, színes, egyértelmű, könnyedén azonosítható a márkával. Az idén bejelentett verzió, ami az 1969 és 1999 közt használt iterációkra hasonlít leginkább, követi a mai trendeket, és már-már túlzóan leegyszerűsíti, és a mobilos felhasználhatóságot szem előtt tartva gondolja újra a koncepciót.

Ezzel együtt a szinte minden grafikai elem változni fog ami a lánchoz köthető. Retro hangulatú feliratok és rajzok díszítik majd az étlapokat, a csomagolásokat, és a hirdetéseket.

Igazi időutazásban lehet része majd annak, aki betér egy-egy frissített étterembe. Itthon úgyis kimaradt az étteremhálózat a '70-'80-as évekből, itt az idő, hogy kicsit megkésve, de felidézzék az elmulasztott időszakot.

Forrás: CNN

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8116376512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása