Wrapperekkel támad a KFC

2020. december 08. - Feiertag Erik

A koronavírus járvány sokmindnere rányomta a bélyegét, köztük a hazai KFC általában nagyjából két havonta esedékes promócióira is. Bár a nagyok közt egyedüliként ez a lánc rendelkezik saját házhozszállítással, mégsem láthattunk olyan mértékű újdonságokat az utóbbi időben, mint amikkel a konkurencia próbálkozott. Legalábbis múlt hétig, hiszen kedd óta itt vannak a Wrapperek, mindjárt két ízben!

american_soul_dmb.png

Ami a most már mondhatjuk nyugodtan, hogy az állandó kínálat részévé vált Kentucky Gold ízvilágot, illetve egy itthon kihagyhatatlan, BBQ variánst jelent:

Kentucky Gold Wrapper: Hatalmas Grander filé, majonéz, a mézes-mustáros Kentucky Gold szószunk, savanyú uborka szeletek, szaftos bacon, jó adag ropogós, pirított hagyma, egy szelet ömlesztett cheddar. Ó igen, és sült burgonya. Igen, benne van a Wrapperben! Tortillába csomagoljuk ezt a sok földi jót, alaposan összesütjük, azután Te jössz! Jó étvágyat!

BBQ Wrapper: Óriási Grander csirkecomb filé, füstös BBQ szósz, bacon, rengeteg pirított hagyma, savanyú uborka szeletek, egy szelet ömlesztettt cheddar és sült burgonya. Ezek mind-mind egy tortillában. Íme, a Wrapper!

Az újdonságok elérhetőek önmagukban, menüben, illetve box kiszerelésben is, utóbbi kettőhöz házhozszállítás esetén sajnos nem jár üdítő, de a menühöz cserébe hozzácsapnak egy adag káposztasalátát, így nem lehet okunk panaszra. A felső képen találtok árakat, ezekkel kapcsolatban annyit érdemes észben tartani, hogy éttermenként eltérőek lehetnek.

american_soul_kentucky_gold_grander_wrapper.jpg

Az újdonságok kérhetőek házhozszállítással is, de ha épp útbaesik, KFC Collecttel akár valamelyik étteremben is felvehetitek a rendelésetek. Ezekről bővebb infókat találtok a KFC weboldalán, úgyhogy ha kipróbálnátok valamelyik megoldást, érdemes ránézni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6616324448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása