Páros újdonságok a Don Pepében

2020. november 01. - Feiertag Erik

Novemberre egy három termékből álló, páros akciósorozattal jelentkeik a Don Pepe. De ez nem azt jelenti, hogy egy szendvicset vagy pizzát eszünk ketten - noha a korábban megismert méretekből adódóan egyébként akár arra is van lehetőség -, hanem azt, hogy mindhárom újdonság elérhető vegán verzióban is, tovább növelve az egyébként is meglehetősen széles húsmentes kínálatot.

don_pepe_pizza_burger_2020_november.jpg

Ez persze nem jelenti azt, hogy unalmas ételeket találtak volna ki: a Pizza Burger például egy pizzák közé került hamburger, amire ugyan volt már példa, de ez most egy egészen más összeállítás, és ugye ahogy fent is írtam, egységesen 2890 forintért húsos vagy hústalan kivitelben is kérhető.

Húsos Pizza Burger: pizzatésztás burgerbuci, bazsalikomos zöldborsókrém, rukkola, paradicsom, lilahagyma, marhahús pogácsa, cheddar, jalapeno, pizzaszósz, mozzarella, Csabai kolbász, gomba, oliva bogyó, koktélparadicsom, bazsalikom, Don Pepe burgonya és öntet

Vegán Pizza Burger: pizzatésztás burgerbuci, bazsalikomos zöldborsókrém, rukkola, paradicsom, lilahagyma, 100% húsmentes növényi burgerpogácsa, vegán 'cheddar', jalapeno, pizzaszósz, vegán 'mozzarella', pikáns-füstölt 'kolbász', gomba, oliva bogyó, koktélparadicsom, bazsalikom, tortilla chips

A hónap extra pizzája is félig-meddig visszatérő: ehettünk már szósztálkával kibővített partipizzát Satay néven, most viszont egy hagyományosabb megvalósítását kóstolhatjuk meg, a hónap tematikájának megfelelően hússal vagy hús nélkül, 2690 forintért.

don_pepe_satay_pizza_2020_november.jpg

Satay Pizza: Satay szósz, mozzarella, rostonsült csirke, koktélrák, póréhagyma, ázsiai zöldségek, koktélparadicsom, mogyoró

Vegán Satay Pizza: Satay szósz, vegan ‘mozzarella’, póréhagyma, választható proteinként füstölt tofu vagy hagymás szejtán, ázsiai zöldségek, koktélparadicsom, mogyoró

don_pepe_novemberi_pizza_2020.jpg

November akciós pizzája is jól hangzik tojással, mustáros-tejfölös alappal és frankfurtival, már ami a húsos variánst illeti, mert a vegán opción nyilván nem teljesen ezek kaptak helyet. Meg a húsoson sem egyébként, hiszen nem soroltam fel minden összetevőt, azt majd lejjebb. Árban itt a húsmentes picit drágább, azért 1990 forintot kell fizetnünk, a normál kiadásért viszont csak 1690-et.

Novemberi Pizza: mustáros tejfölös alap, frankfurti, tojás, mozzarella, pirított hagymachips

Vegán Novemberi Pizza: mustáros vegan ‘tejfölös’ alap, füstölt vegli, tofu, vegan ‘mozzarella’, pirított hagymachips

don_pepe_pizza_menu_2020_november.jpg

Végül de nem utolsó sorban: továbbra is futnak a pizza menük bizonyos 32 centis pizzákkal, Magnum Mandula poharas jégkrémmel és egy liter Pepsivel, 520 forint kedvezménnyel. Ha tehát az állandó kínálatról ennénk egy jó pizzát, érdemes lehet ezeket is átböngészni a Don Pepe oldalán. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr816267738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása