Olcsóbb lett a KFC csirke, ha ebédidőben kérjük

2020. október 05. - Feiertag Erik

Régen láttunk újdonságot a KFC háza tájáról, és noha most sem egy új szendvics, tekercs, vagy nagy kedvenc tacónk visszatérését ünnepelhetjük, de az akciókat legalább annyira szeretjük, mint a különleges ételeket, így az ebédidő idejére olcsósított két menünek is örülünk!

_colonel.jpg

Ami nem más, mint egy Twister (csípős panírban sült csirkemell, saláta, paradicsom, majonéz, tortillába csavarva) vagy öt Hot Wings (csípős panírban sült csirkeszárnyak) normál adag sültkrumplival és újratölthető üdítővel. Az ár 1190 forint, ami igencsak baráti a mostanában jellemző összegeket figyelembe véve, van azonban néhány dolog, amit fontos észben tartani: az akció hétköznapokon a plázák és hipermarketek üzletsorain lévő éttermekben, 11 és 15 óra közt érvényes.

Aki hosszú soroktól tartana, annak van egy jó hírünk: a KFC applikációban lehetőségünk van előrendelni, kifizetni, és később az adott étteremben átvenni akciós ebédünket. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3616228060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása