Szörnyű név, korrekt megvalósítás - Avokádó Békön

2020. augusztus 07. - Feiertag Erik

Múlt hónapban került be a Zing kínálatába ez a meghökkentő néven futó szendvics, melynek különlegessége, hogy néhány szelet avokádóval dobták fel az amúgy nem túl feltűnő összeállítást. Megnéztük, hogy működik.

img_20200731_152259-01.jpeg

Hát az avokádó nem igen, bár ehhez az egyén ízlésének is köze lehet. Számomra ez a gyümölcs eléggé vízízű, a guacamolénak sem vagyok annyira nagy barátja, bár úgy még elmegy kategória. Inkább az erőteljes ízek lágyítására érzem hivatottnak, mint hogy egy hamburger lényegi összetevője legyen.

img_20200731_152457-01.jpeg

Nagyjából ezt hozza itt, bár nem volt könnyű dolga, hiszen mi dupla sajttal és dupla baconnel kértük a - hörr - Avokádó Békön burgerünk. A fentieken kívül marhahús, némi saláta, és egy kellemesen visszafogott öntet kerül bele, ezekkel teljesen meg voltam elégedve, hozták a szokásos Zing minőséget, ami mondjuk nem a hamburgerezés csimborasszója, de el lehet vele lenni.

Köretnek sült krumplit és Zing szószt kértem, utóbbi egészen kellemes, kicsit a Big Mac-ben használtra hasonlít, de azért kellően egyedi ahhoz, hogy ne lehessen ezt azonnal ráhúzni. Szerintem a szendvicsbe is ez került egyébként, de burgoonyával, meg nagyobb dózisban intenzívebb volt mint egy-egy hamburger falatban.

Összességében korrekt darab, az avokádó miatt talán különleges is, bár ez az ízvilágon kevésbé érződik, noha mi magasabb szinten járattuk a sajt-bacon kombót. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1416101942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása