Egy doboznyi csirke és rizs - KFC Lunchbox

2019. július 18. - Feiertag Erik

Régi visszatérő a KFC Lunchbox szériája, azonban talán egyszerre ennyi ízt nem kóstolhattunk még. Most nekünk sem fért bele a teljes paletta végigfalása, azonban kettőt azért mi is kipróbáltuk.

img_20190629_152537-01.jpeg

Ez pedig a Mexikói Salsa és az Indiai Curry kivitel lett, mert sajnos a Brazil Mangós épp kifogyott az étteremben. Egyébként ez a termékvonal elég egyértelmű, adott a zöldséges rizs, a megszokott csípős KFC csirkemell, meg a szósz, ami esetünkben egyszer pikáns curry volt egy kis szezámmaggal, illetve csípős salsa egy kis darált nacho csipsszel.

img_20190629_151847-01.jpeg

A kis adag hiányossága némileg, hogy eléggé fullosak a dobozkák, így kicsit nehézkes összekeverni az ételt, amit viszont nem érdemes kihagyni, mert így juthat el minden falatba az öntet, ami a Lunchboxok lényege. A dobozkák eleve alkalmasak rá, így talán érdemes velük hazamenni és kényelmesen, tányéron megoldani ezt, esetleg eleve házhozszállítással kérni, hiszen erre is van lehetőség.

img_20190629_151829-01.jpeg

Ízek tekintetében, ahogy fent is írtam, elég kiszámítható ételekről beszélünk, ugyanakkor finomakról is. A salsa már tavaly a KFC tacójában is jól működött, itt is hozza azt a kellemes, csípős mexikói hangulatot, a curry-s pedig kicsit talán édeskés, pikáns ízvilággal rendelkezik. A csípős csirke mellett persze sok falatban csak másodhegedűsök lehetnek, de hát a Hot & Spicy panírt nem is szükséges semmivel sem elnyomni.

Egész jó szériát sikerült tehát összedobnia a KFC-nek, az újdonságok hozzák azt, ami miatt annak idején megszerettük a kis rizses-csirkés vacsidobozokat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3614933850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása