Megnyílt Kelet-Magyarország első Bellozzo étterme

2019. május 30. - Feiertag Erik

2015-ben az Oktogonon kezdődött minden, amikor a Burger King hazai franchise jogainak birtokosa, a Fusion Group megnyitotta első, teljesen hazai fejlesztésű gyorséttermét, a Bellozzót. A lánc kis kivárás után terjeszkedésbe kezdett: a Westend, a Corvin Pláza és Pécs után a néhány napja a Fórum Debrecen Bevásárlóközpontban is megtalálható egy-egy étterem.

img_20190528_092816.jpg

A recept ugyanaz, mint az előző négy egység esetében: gyorsan finomat, utóbbin belül is igazi olasz ízeket (több összetevő is egyenesen Olaszországból érkezik) kínálnak a vendégeknek korrekt áron. A különleges pizzák, tészták, és saláták mellett pedig glutén- és cukormentes desszertek is helyet kaptak a kínálatban.

„A Bellozzo márka fejlesztését annak idején úgy indítottuk el, hogy megkérdeztük a vendégeket arról, ők mit szeretnének és mi igazán fontos számukra. A válaszokból egyértelműen kiderült, hogy a látogatók többsége úgy érzi, valamiféle kompromisszumot kell kötnie, ha gyorsételt akar vásárolni,vagy az ételek minőségéből, vagy a kiszolgálás gyorsaságából, esetleg a termékek ár-érték arányából, de valamiből mindenképpen engednie kell. Nekünk viszont az volt a célunk, hogy egy kompromisszummentes brandet hozzunk létre. Őszintén hisszük, hogy a Bellozzo valóban ilyen márka. Kiváló minőségben készítjük el az ételeket, ami megfizethető áron kerül a vendégek asztalára, és talán még ők is meglepődnek, hogy milyen gyors a kiszolgálás" – mutatta be az étterem filozófiáját Makkay János, a Fusion Group marketing és értékesítési igazgatója.

61378366_2761186917229133_3888360053438152704_o.jpg

Aki a héten arra jár, nem csak az ízek miatt érdemes betérnie, hiszen most akcióval is várja vendégeit a legújabb, debreceni egység: a kiállított szerencsekerékkel komoly akciókat pörgethetünk magunknak, így nem csak a hasunk telik majd meg, de a tárcánk sem lesz sokkal karcsúbb.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8714870256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása