Ízgalmas újdonságok a Don Pepében

2019. április 01. - Feiertag Erik

Hiszen a most már szokásosnak mondható hamburger, tekercs és pizza adag mellé egy olyan merész újdonság is kínálatba kerül, amit a KFC sem mert bevállalni!

csirkebucis.png

Kinek kell zsemle, ha helyettesíthetjük két rántott csirkével is? Ez járhatott a szakács fejében, aki megalkotta annak idején a Double Down szendvicset, mely rengeteg országot megjárt már, kivéve persze hazánkat. A Don Pepe viszont tőlük nem meglepő módon húzott egy merészet, és saját stílusukban, Csirkebucis Extra Szendvicsek néven áprilisra elhozták nekünk az ételt, amire évek óta vágyunk!

Hawaii: Hawaii szendvicsbetét a pikáns ízű, ropogós cornflakes kabátban rántott csirkemell szeletek közt

4 Sajtos: Sajtos szendvicsbetét a pikáns ízű, ropogós cornflakes kabátban rántott csirkemell szeletek közt

Az újdonságok 2690 forintért nem olcsóak, de az árban van némi coleslaw saláta is, ami kiváló kiegészítőnek ígérkezik. Nem nagy meglepetés ha eláruljuk, ezekre biztosan ráharapunk áprilisban!

tekercs.png

És ha már tavasz, közeledik a húsvét is, melyről egy Húsvéti Tekerccsel emlékezik meg a hazai lánc: medvehagyma, retek, paradicsom, majonézes-tormás tojássaláta, mediterrán sonka, főtt-füstölt tarja, füstölt mozzarella, újhagyma, hegyes erős és sajtkrém kerül a tortillába, ráadásul továbbra is barátinak mondható 2000 forint alatti áron.

bbq_pizza.png

pesto-csirke.png

Pizzák terén sem szégyenkezhet a lánc áprilisban: a BBQ Bonanza Pizza BBQ szósszal, darált marhával, szalámival, füstölt mozzarellával, baconnel és mediterrán sonkával, míg a Pestós-csirkés Pizza mozzarellával, roston csirkével, pestós sajtkrémmel és paprikával hódít. Az árak 2690 és 1590 forint, de utóbbi fél liter kólával 1890 forintért kellemes ebéd menü is lehet.

burger.png

Végül, de nem utolsó sorban egy kis filmes utalás szendvicsként, hiszen Aladdin Csodalámpáját kóstolhatjuk meg, hamburgerként. Korianderes humusz, bébiparaj, grillezett padlizsán, paradicsom, csípős csirkehúsos pogácsa, lilahagyma és fokhgymás majonézkerül bele, mellé pedig a szokásos DP burgonya mellé most korianderes humusz öntet jár. 2590 forintért jobbnak ígérkezik, mint a hamarosan mozikba kerülő film kék Will Smith-szel, érdemes lehet kipróbálni, ha egy csípős-csirkés hamburgert kóstolnánk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9514729615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása