Palacsinta burger Budapesten!

2019. március 08. - Feiertag Erik

Az Allee mellett folyton van valami fesztivál, már ha nem lehet épp karácsonyhoz kapcsolni a rengeteg kitelepült fabódét. Mától például Nagy Budapesti Palacsintafesztivál lesz, ahol a Geri's Food Truck jóvoltából még egy különleges hamburgert is megkóstolhatunk majd.

palacsintaburger.jpg

Ami nem meglepő módon az Amerikai Palacsinta Burger nevet kapta. A két napig, március 8 és 9 közt kapható szendvicsbe a fotó alapján egy marhahúspogácsa, sajt, bacon és tükörtojás kerül, a zsemle helyét pedig palacsinták veszik át. Ez egyébként egy próbasütés, amit Facebookra fotózott az étterem, így a premierig még változhat az összeállítás.

Tavaly két féle fánk burgert is megkóstoltunk egy hasonló fesztiválon, akkor elég vegyes véleményünk volt a szendvicsekről, reméljük ezúttal jobb ízélményekkel gazdagodik, aki kilátogat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2614658319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása