Salátákkal bővült az OMV VIVA kínálata

2019. március 04. - Feiertag Erik

Pont egy éve indult az OMV VIVA és a Michelin-csillagos Costes séfje, Palágyi Eszter együttműködése, mely eddig 12 szendvicskülönlegességet eredményezett. Az évfordulóra stílusos megújulással is készültek, hiszen március elsejével bevezetésre kerültek az első saláták is!

A tavaszi szezonra sok étterem készül valami könnyedebb étellel, nincs ez másként az OMV kutakban sem: az új kínálat két szendvicset jelent, plusz két salátát.

Puled Pork Coleslaw Ágyon: focaccia, tépett sült sertéshús, cheddar sajt, coleslaw saláta, fodros saláta, kovászos uborka

Kacsamáj Paté Sós-Köményes Briósban: sós-köményes briós, kacsamáj paté, lilahagyma-lekvár, rukkola, céklacsíra

Eszter Cézár Salátája: jégsaláta, grillezett csirkemell, sült bacon, parmezán sajt, főtt tojás, dió, koktélparadicsom, kruton, Eszter cézársaláta-öntete

Tonhalas Fitness Saláta: kevert saláta, kígyóuborka, csemegekukorica, tonhal, piros kaliforniai paprika, fekete olajbogyó, krémfehér sajt, újhagyma, retekcsíra, citromos salátaöntet

Az újdonságokból most is kaptunk egy kis kóstolót, és bár jó ötletnek tartjuk a salátákat, és egész jól is sikerültek, nekünk ezúttal is a szendvicsek felé húz a szívünk. A kacsamáj paté és a lilahagyma-lekvár kombinációja zseniális volt, ezt bárkinek bátran ajánljuk. A pulled porkos szendvics nálunk nem sikerült pulledre, a sertéshús pedig picit száraz volt, de még így is remek volt az összetevők harmóniája.

Ahogy a bevezetőben is írtuk, Palágyi Eszter és az OMV VIVA együttműködése nagyjából egy éve tart, aminek eredménye 12 különleges szendvics. Őszintén szólva korábban nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen összeállításokat lehet majd egy benzinkúton megvásárolni, és úgy tűnik mások is így voltak vele, illetve hogy ilyen alapanyagokból összeépülő szendvicsekre már érdemes ráharapni, hiszen eddig több mint 162 ezer fogyott belőlük.

A fenti újdonságok elkészítésekor már korábbi tapasztalatokra is lehetett építeni: a kacsamáj patéval készülő szendvicsek kiemelkedően kelendőek voltak, a megvásárolt termékek több mint negyedét ilyen ételek adják ki. Nem véletlen tehát, hogy a március elsejével indult tavaszi kollekcióban is helyet kapott egy ilyen szendvics.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8314667775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása