Változatos március a Don Pepében

2019. március 01. - Feiertag Erik

Az év eddig meghökkentő ételekkel telt a Don Pepében: a Rakott Krumplis Supreme és a Hot Dog Pizza csak a jéghegy csúcsa. Márciusra kicsit kevésbé extrém vizekre evez a lánc, viszont egész változatos felhozatalt sikerült összerakni a tavasz első hónapjára.

dp_tekercs.png

Például egy Gyros Tekercset, mely ismét egy egész kellemes újdonságnak igérkezik: fokhagymás-tejfölös sajtkrém, kígyóuborka, jégsaláta, lilahagyma, paradicsom, roston csirke, gyros fűszer, feta és mozzarella sajt, valamint csípős öntet kerül tortillába csavarásra. 1980 forintos árával némileg drágább mint a tipikus budapesti sarki gyros, viszont valószínűleg ízvilága is jobb lesz azoknál. Ezen kívül továbbra is kapható a Fried Chick & Roll és a Mex Beef Wrap kiadás is, így akinek korábban kimaradtak, vagy újra betolna egyet-egyet, az most is megteheti.

dp_virslis.png

A bevezetőben már megemlítettem a múlt havi Hot Dog Pizzát. Akinek akkor kimaradt, most nagyjából pótolhatja, hiszen március 1490 forintos Virslis Pizzája mondhatjuk annak az egyszerűsített, olcsósított változata: a feltét mozzarella, pizzaszósz, ketchup, mustár, majonéz és pirított hagyma, meg persze a virsli, ami ezúttal nem a szélekbe tekerve kerül rá.

dp_burger.png

Hamburger téren egy mediterrán Beef Caprese Burgert kóstolhatunk meg, melybe bébiparaj, marhahúspogácsa, paradicsom, zöld pesto, mozzarella, bazsalikom és ketchup kerül, és persze köretként a szokásos DP burgonya és a mennyei szósz.

dp_marhajo.png

Marhahússal készül a Marhajó Pizza is, ami a név láttán nem hiszem, hogy bárkinek is meglepetés lehet. A többi feltét azonban már kevésbé kitalálható: mozzarella, bélszín csíkok, sajtkrém, bresaola marhasonka, lilahagyma, kaliforniai paprika, rukkola és parmezán. 2990 forintos árával az egyik legdrágább darabnak tűnik amit a Don Pepében kóstolhattunk eddig, noha a két féle marha, meg a hasonlóan prémiumabbnak mondható parmezán sajt némileg indokolja a magas árat.

dp_akcio.png

Ha ez nem lenne elég, márciusra is jut pár akc: a DP FC rendelések mellé például ajándék amerikai majonézes káposztasaláta jár, a Chicken Parmigiana ételeket pedig kedvezményesen kóstolhatjuk meg, naponta váltakozó akció keretében.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7714660217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása