Tovább kísérletezik a Don Pepe

2019. február 01. - Feiertag Erik

Hazánk legizgalmasabb gyorséttermeként is hivatkozhatunk lassan a Don Pepére, hiszen nem egyszer kóstolhattunk náluk különböző, eltérő ételeket vegyítő hamburgert, doggert, vagy akár pizzát. Elég csak a brutális, sajnos már nem kapható HamHotBurDogGerre gondolni, vagy a múlt havi Rakott Krumplis Supreme Pizzára. Az étterem pedig úgy tűnik, nem áll le a kísérletezéssel, hiszen februárra is jutott pár ilyen érdekesség.

dp_feb_01.png

Például a Mac & Cheese Roll, mely némi amerikai sajtos tésztát tölt a jól ismert tortilla tekercsbe. Jól hangzik, hiszen cheddar, trappista és mozzarella sajt is kerül bele, plusz fokhagyma, sonka, füstölt-főtt császárszalonna és casareccia tészta.

dp_feb_02.png

Hasonlóan, vagy talán még jobban is hangzik a Hot Dog Pizza, melyre mozzarella, pizzaszósz, paradicsom, kaliforniai paprika, bacon, pirított hagyma, mustár, ketchup és sajtkrém kerül, a hot dogosítás pedig a pizza szélébe sütött virslikben nyilvánul meg. Erre csak annyit tudunk mondani, hogy wow!

dp_feb_03.png

Nem tűnik rossz választásnak a havi akciós pizza sem, erre mozzarella, BBQ szósz, főtt-füstölt tarja és pirított hagyma kerül. A BBQ Tarjás Pizza néven futó étel 300 forint ráfizetéssel fél literes Coca-Colával is kérhető, szóval szomjasak sem maradunk, ha e mellett döntünk.

dp_feb_04.png

Végül de nem utolsó sorban kapunk egy szintén különlegesnek és kóstolásra érdemesnek ígérkező hamburgert: a Viva Espana Burger fokhagymás sajtkrémmel, bébiparajjal, paradicsommal, marhahúspogácsával, cheddar sajttal, chorizóval, mediterrán sonkával és Tortilla de Patatas-szal készül. Utóbbi más néven a spanyol omlett, egy tradicionális helyi reggeli, ami gyakorlatilag burgonyával készülő rántottát jelent. Ismét csak wow!

dp_feb_05.png

És most jön csak a java: ebben a hónapban minden 4444 forint feletti rendelés mellé 1,25 literes Coca-Cola jár ajándékba! Ez nyilván csak a készlet erejéig érvényes, de akkor is egy elég jó ajánlat, lévén valljuk be, azért elég könnyű ilyen összeg fölé csúszni a Don Pepében.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3814600596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása