Megérkezett a tavasz a Mekibe

2019. január 12. - Feiertag Erik

Január van, hullik a hó, a McDonald's pedig úgy gondolta, az új amerikai McMoments szendvicsek mellé egy kis tavaszi-nyári hangulatkeltésképp bedob egy új McFlurry-t!

mcflurry.jpg

Ami Kit Kates. Ez általában nem valami hasonló ízvilágot jelent, hanem szó szerint belekerül a fagyiba egy kis csoki, amit nagyon szerettünk már a Túrórudis kiadásnál is. Ezen kívül csokis-mogyorós öntettel dobják fel, hogy ne legyen túl erőteljesen a vaníliás.

Jól hangzik, látatlanban ajánlott kategóriának tűnik. A tavalyi Snickers kiadással nem voltunk maradéktalanul elégedettek, inkább kaptunk egy csokis-karamellás-mogyorós fagylaltot, mint igazán Snickers hangulatot. Ezúttal már a képek alapján is jobbnak tűnik a helyzet, így ha hűsölne valaki ebben a hidegben, ezzel lehet érdemes.

fagyi.JPG

McFreeze téren is van egy kis újítás egyébként, ami hasonlóan jónak tűnik: már almás-fahéjas öntettel is kérhetjük kedvenc fagylaltunkat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7314557642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása