Íme az oregánó királya! - Dupla Oregánó King

2018. augusztus 30. - Feiertag Erik

Júliusban frissített promóciót a hazai Burger King, melynek keretében különböző húsokkal készülő, oregánós buciban tálalt hamburgereket kóstolhatunk. Eltelt pár hét, de végül mi is így tettünk!

dupla_oregano_king.jpeg

Mivel egyedül húsban térnek el, mi csak a Dupla Oregánó Kinget próbáltuk ki. Ebbe két marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, jalapeno paprika, Pepper Jack sajt, pirított hagyma, majonéz és szárított paradicsom szósz kerül. A másik két variáns egyébként panírozott csirkével, illetve Angus húspogácsával készül

A szendvics egészen jól sikerült, azonban a korábbi Chicago burgerhez képest nem kínál nagy újdonságot, úgy is mondhatjuk, hogy csak egy kis vérfrissítést kaptunk nyár közepén az egészen jó hamburgerhez. A jalapeno kellemesen csíp, a két hús nagyjából dominál, ugyanakkor a Pepper Jack sajt kissé borsos íze is végig ott van a szánkban. A szárított paradicsomos szósz pedig továbbra is nagyon jól működik, és abszolút a nevének megfelelő ízvilágot képvisel.

dupla_oregano_king_3.jpeg

Összességében jól sikerült tehát az Oregánó King, melyben pozitívum lehet, hogy hústól függetlenül ugyanazt kapjuk, így más, kedvelt összetevők miatt nem kell bevállalnunk a kevésbé szeretett húst.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2014212331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása