A KFC Dupla Grandere végig itt volt előttünk!

2018. augusztus 22. - Feiertag Erik

Az utóbbi években január volt a mi KFC-s örömünnepünk, hiszen ekkor tért vissza a nachos sajtszósszal készülő Dupla Grander Cheeser, aminek legkirályabb része talán nem is a különleges összetevők, mint inkább az őrült méretek és persze a két pikáns fűszerezésű, panírozott csirkecomb filé. Évente néhány alkalommal tudtuk csak átadni magunkat az érzésnek, aztán néhány hete épp KFC-ben jártunk, és rá kellett jönnünk, hogy a Dupla Grander végig köztünk járt!

img_20180505_172653-02.jpeg

Csak valahogy átsiklottunk felette, vagy nem vettük észre. Pedig nem is egy rendelés hacket megírtunk már, például a négy húsos McRoyal szendvicset annak idején. Hasonló az eljárás most is: ha Dupla Grandert akartok, kérjetek két Grandert, és ne felejtsetek el venni egy műanyag kést (szerencsére ez a KFC éttermekben rendelkezésre áll), csak hogy könnyebb dolgotok legyen. Mi még annyival fejeltük meg a történetet, hogy extra adag sajtot és bacont kértünk a szendvicsekbe, plusz egy kis BBQ szószt.

img_20180505_172106-01.jpeg

A burgerek elég jól szétkaphatóak és egyesíthetőek. Mi a két hús közé beöntöttük a plusz szószunkat, ami némileg jót tett az összhatásnak, de amúgy alapvetően nem feltétlenül szükséges. Sajnos a bacon eléggé összesült, nem túl nagy darabokat kaptunk, de az íze azért jelen volt a szendvicsben, és végül is ez a lényeg, nem?

A látvány mindent visz, az ízvilág pedig a megszokott Grander féle, csak több sajttal és több barbecue szósszal. A fenti recept alapján egyébként akár Tripla Grander is készíthető, azonban az már tényleg haraphatatlanul magas darab lenne, Instagram huszároknak viszont megérheti ennek ellenére is a giga szendvics összeállítása.

img_20180505_172208-01.jpeg

Plázában talán nem a legszerencsésebb ilyesmivel foglalatoskodni egyébként, úgyhogy ehhez a kísérletezéshez tök jól jön, hogy Budapest nagy részén házhoz szállítással is lehet kérni a KFC termékeit, otthon nyugalomban pedig akár mi is belepakolhatjuk az extra sajtot, bacont, vagy ki tudja mit kíván még meg az ember a KFC legkirályabb szendvicsének tuningolása közben.

39799694_10155586428211434_8788069945989660672_o.jpg

Ha pedig mégsem riadunk vissza egy kis éttermi pacsmagolástól, akkor kiváló alkalom lesz egy Dupla Granderre a Deák téri egységben felhasználható kupon, amivel csak ma egy áráért két Grander szendvicset lehet venni! Ezzel kapcsolatban itt találtok részleteket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1114092427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása