Reggelivel feldobott sonkás-gombás - Ham, Bacon & Eggs Pizza

2018. július 29. - Feiertag Erik

Tavaly láthattunk a Don Pepe kínálatában egy eszméletlenül jó Angol Reggeli pizzát rengeteg feltéttel. Júliusra valami hasonlóval készült a lánc, mondhatni a lightos, visszafogottabb verziójával.

img_20180716_161128-01.jpeg

A Ham, Bacon & Eggs Pizzára paradicsom, sonka, bacon, mozzarella, trikolor paprika, vöröshagyma, tükörtojás, gomba és paradicsom kerül, az ára pedig 2490 forint, ami szerintünk picit talán sok.

Ettől függetlenül az étel jól sikerült. Gyakorlatilag egy sonkás-gombás pizzát kapunk, amit feldobtak egy kis baconös tükörtojással. A húsok és a sajt uralják, azonban a többi összetevő is kellemesen érződik, mi kifejezetten szerettük rajta a paprikát.

Összességében szerettük, bár annyira azért nem különleges, hogy mondjuk a Meatlover burger helyett ajánljuk, azonban ha valaki egy picit extrább pizzára vágyik, annak jó választás lehet július utolsó napjaira.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1114148127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása