Húst hússal - Meatlover Burger

2018. július 16. - Feiertag Erik

Láttunk már pár őrült hamburgert a Don Pepében, és bár a júliusi Meatlover nem ver kenterbe mindent, azért kellően őrült ahhoz, hogy a durvábbak közé soroljuk.

img_20180708_131835-01.jpeg

Már az összetevők listája is elég ahhoz, hogy az ember felvonja a szemöldökét: marhahúspogácsa mellé ugyanis bacon, chorizo és egy kis rántott csirkemáj is kerül bele. Ezen kívül ketchup és mustár, valamint cheddar sajt, saláta, lilahagyma és paradicsom alkotja a szemrevaló tornyocskát.

img_20180708_132350-01.jpeg

Az ízvilágot tökéletes harmónia jellemzi. Ugyan a máj hajlamos kicsit fölénybe kerülni, a többi alapanyag viszont abszolút kiegyensúlyozott, minden falatban ott a bacon, a chorizo és a marha, plusz ugye a két szósz és a cheddar sajt. A látvány pedig majdhogynem külön kategória, persze ez házhozszállítással nyilván nehezen megvalósítható.

img_20180708_132111-01.jpeg

Összességében szuper darab lett a Meatlover hústorony mely kiválóan hozza azt, amire teremtetett: egy extrán húsos burger picit magyaros de összességében mégis inkább Don Pepe hangulattal – utóbbiról pedig az ezúttal is járó DP burgonya és szósz is gondoskodik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6814115823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása