Húsimádó július a Don Pepében

2018. július 01. - Feiertag Erik

Továbbra is tart a foci vébé, ennek megfelelően pedig továbbra is a DP FC kategória a lánc nagy sztárja, azonban nem maradhat el a havi vérfrissítés, ami ezúttal talán extrán húsosnak ígérkezik, de legalábbis hamburger fronton mindenképp.

burger.jpg

Hiszen júliusra egy brutális Meatlover Burgert kapunk marhahúspogácsával, baconnel, chorizóval és rántott csirkemájjal. Ezen kívül kerül bele némi paradicsom, jégsaláta, lilahagyma, cheddar sajt, valamint ketchup és mustár. Plusz nyilván egy jó adag DP burgonya és szósz, amivel együtt már egész biztos, hogy nem fogunk éhezni ez után a monstrum után!

szend.jpg

Kézműves szendvics téren kicsit kommerszebb, azonban igencsak ínycsiklandó darab került összeállításra így nyár közepére: a nemes egyszerűséggel Western névre keresztelt darab abszolút hozza a megcélzott hangulatot: csirke ragu, hagyma chips, kukorica, vörösbab, salsa szósz és bacon chips kerül bele, valamint pizzaszósz, füstölt mozzarella, főtt tojás, rukkola és paradicsom.

pizza_akc.jpg

És akkor jöjjenek a pizzák! A havi akciós Csirkés-Gombás kivitel ezúttal meglehetősen extrának tűnik, hiszen besamel, fokhagyma, roston csirke, gomba és mozzarella mellett márványsajt is kerül rá.

pizza_extr.jpg

Extra pizza téren pedig tavalyi nagy kedvencünk, az Angol Reggeli lightosabb verziója érkezik Ham, Bacon & Eggs néven. Erre pizzaparadicsom, sonka, bacon, mozzarella, trikolor paprika, vöröshagyma, tükörtojás, gomba és paradicsom kerül.

dpfc.jpg

Mindemellett továbbra is bevezető áron kaphatóak a DP FC termékek, melyek elég durva meccsnéző pakkok pikáns vagy parmezános bundában sütött csirkemell csíkokkal 2-3, vagy akár 4-6 főre méretezve. Ráadásul ebben a hónapban ezek mellé ajándék Soproni Radlert küldenek, méghozzzá három vagy hat darabot, DP FC csomagunk méretétől függően.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6214081967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása