Debrecenben nyílt meg a második vidéki Starbucks

2018. június 28. - Feiertag Erik

Budapest Starbucks lefedettsége már elég jónak mondható, vidéken azonban még nem túl elterjedt a márka. Itt is halad azért a terjeszkedés, hiszen tegnap nyílt meg a második fővároson kívüli egység, Debrecenben!

starbucks-debrecen-forum-nyitas4.jpg

Az új Starbucks-ot a Fórum bevásárlóközpontban kell keresni, a helyieknek ez bizonyára többet mond majd mint nekünk. A hazai piacon 2010 óta jelen lévő lánc egyébként ezzel együtt már 21 egységgel rendelkezik, ebből a debrecenin kívül még egy szegedi kávézó van vidéken.

A közel 180 négyzetméteres egység jellegzetes Starbucks-hangulattal rendelkezik, a méretes üzlethelységben pedig akár nagyobb tárgyalások lebonyolítására is lehetőség adódhat, hiszen némileg elszeparálva egy nagyobb közösségi asztal is megtalálható - itt egyébként rendszeres kávékóstolók is tervbe vannak véve, így a helyieknek érdemes lehet figyelni a márka közösségi oldalait.

Kínálat tekintetében nem kell nagy meglepetésre számítani: elérhetőek különböző kávékülönlegességek, szendvicsek és sütemények. A helyi rajongók örömére pedig már most tervben van a következő debreceni egység, így hamarosan két helyen is lehet majd Frappuccinókkal hűsölni a nagy nyári melegben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7114077485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása