Őrült gyors burgerek Szingapúrból

2018. május 03. - Feiertag Erik

Megszokhattuk már, hogy Távol-Keleten lehet a legérdekesebb gyorséttermi kajákat találni. Ezúttal is onnan válogattunk, egészen pontosan Szingapúrból, ahol mind a Meki, mind a Burger King egész különleges szendvicsekkel borzolja a kedélyeket.

dcmg6iixuaegab6.jpg

Kezdjük a fenti képen látható, szimpla és dupla kiadásban is elérhető Hokkaido Salmon Burgerekkel. Ezek a pankó morzsában panírozott, japánból származó lazachússal készülő szendvicsek, ha ez eddig nem lenne elég speckó, sült szezámmagos majonézt, hagymát és káposztát is tartalmaznak.

burgerking.jpg

Hazudnék, ha azt írnám, a helyi Burger Kingnek sikerült überelnie ezt a halas csodát, azonban az ő promóciós kínálatukat is simán elfogadnánk itthon. Grillezett csirkehússal vagy marhával kérhető a Cheesey BBQ Turkey Bacon XL széria, melybe pulyka bacon, pirított hagyma, amerikai sajt, BBQ öntet és nacho sajtszósz kerül.

Mindkét termékcsalád más miatt tűnik ínycsiklandónak, hiszen míg a Meki igazi különlegességgel támad (legalábbis hazai, Közép-európai szemmel), addig a BK inkább kicsit hagyományosabb ízekből kever ínycsiklandó burger különlegességet (noha a pulyka szalonna talán itthon sem mindennapos dolog).

Mi csak azt tudjuk hozzáfűzni, hogy most azonnal akarjuk őket az asztalunkra!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2713886246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása