Villás ebéd - Távol-Keleti Lunchbox és Saláta

2018. április 13. - Feiertag Erik

Tavaszra visszatértek a KFC ázsiai termékei, melyek közül a szendvicses, igazi gyorskajás darabokat nem is olyan rég mi is megkóstoltuk. Mivel azok bejöttek, és tavaly is szerettük ezt a vonalat, elvittük egy körre a promóció maradék két tagját.

01.jpg

Nagy kedvencünk a KFC Lunchbox vonala, ami sajnos csak bizonyos időszakos akciók keretében kapható. Pedig nagyon király a csirkés-rizses, mini dobozos összeállítás, ami akár séta közben, padon ülve, de hazaszállítva otthon is simán fogyasztható - csak egy villa kell hozzá, de azt az éttermekben is tudunk szerezni. A Távol-Keleti kiadásban a rizsen és a Hot and Spicy panírban sütött csirkemellen kívül némi teriyaki szósz és pirított szezámmag kapott helyet. Ezen kívül az egészség jegyében kértünk egy adag Távol-Keleti Salátát is, ami az előbb is említett szósz-hús-szezámmag kombináció mellett rizs helyett jégsalátát, lilahagymát, kukoricát, némi sárgarépát és uborkát tartalmaz.

Alapvetően mindkét ételről elmondható, hogy első körben érdemes jól összekevernünk, hogy mindent átjárjon a kifejezetten édes teriyaki szósz, és ne egy-egy falat legyen émelygős. A Lunchbox esetében gyakorlatilag egy csípős-édeskés rizseshúsról van szó, nekünk idén is ízlett, és elég hamar meg is bántuk, hogy a kisebb kiszerelést kértük - ha valóban éhes az ember akkor nem érdmes a mi hibánkba esni, mert utána még simán lecsúszott a saláta is.

Ami szintén egészen jól sikerült. A zöldségekhez remekül illik a KFC-féle pikáns, csípős panírban sült csirkemell és az édeskés teriyaki. Olyannyira, hogy a Lunchbox ellenében mi most ezt hoznánk ki győztesen, hiszen rizs helyett egy egész változatos zöldség mixet kapunk köretként, ami ráadásul egészségesebb is. Persze útközben nehezebben lehet elbírni vele, de ha üldögélve élveznénk az ízeket, ezt ajánlanánk. Üröm viszont az örömben, hogy némileg kevésbé laktató.

Összességében kifejezetten szuper felhozatal ez a Távol-Keleti promóció, melyben csomó eltérő étel kapott helyet. Kinek mihez van épp kedve, úgy válogathat szendvics, tortilla tekercs, rizses Lunchbox vagy lightosabb saláta közt. A KFC zseniális csípős-fűszeres csirkemell csíkjai pedig megadják a közös pontot, ami miatt mégis előre tudja az ember, hogy jól választott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4413827162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása