60 éves a KFC kosár

2017. november 15. - Feiertag Erik

Az ember azt gondolná, az ikonikus kosarak egy idősek a KFC-vel, de meglepő módon nincs így. Egy franchise partner vezette be elsőként, pontosan 60 éve az azóta emblematikussá vált kiszerelést. Ez előtt tiszteleg egy darabig a hazai KFC is két egészen jó összeállítással, nyereményjátékkal, és retro hangulatú kosár mintával!

kfc_w6_dmb_kosarak_lvl1.jpg

Tavaly, amikor az egyszemélyes kosarat kóstoltuk, azt mondtuk rá, hogy egy tökéletes bevezetés a KFC világába, hiszen minden benne volt, amiért az étterem kínálatát szeretni lehet. Hot and Spicy fűszerezésű, csípős csirkeszárnyakat és melleket, valamint az eredeti recept alapján készült Kentucky panírban sütött csirkerészeket tartalmazott a kedvező árú pakk. Valami hasonlót kínálnak a Best of KFC kosarak is, melyek két vagy négy személyes kiszerelésben vásárolhatóak meg:

Best of KFC két személyre: 2 db Kentucky csirkecomb, 4 db csípős csirkemell csík, 5 db fűszeres Hot Wings, 2 kis adag sültburgonya; ~2490 Ft

Best of KFC négy személyre: 4 db Kentucky csirkecomb, 8 db csípős csirkemell csík, 10 db fűszeres Hot Wings, 4 kis adag sültburgonya; ~4490 Ft (az árak minden esetben éttermenként eltérőek lehetnek)

Ráadásul aki most kosarat vesz Pepsivel, indulhat egy elég jó nyereményjátékon: a vásárláshoz adott számlán szereplő AP kódot kell feltölteni a kfc.hu/pepsi weboldalon, és máris esélyünk nyílik megnyerni a heti 2 db PlayStation 4 konzolt FIFA 18 játékszoftverrel, vagy a 6 db Sony headsetet. További részleteket az előbbi linken találhatóak.

kfcfutar.png

És ha már szóba került a KFC és a múltja, néhány szót ejtenénk a jelenről és némiképp a jövőről is, hiszen a nyári start óta eléggé megcombosodott az egy ideje Netpincéren kívül is elérhető KFC Futár lefedettsége: immáron többek közt Budapesten, Budaörsön és Dunakeszin is elérhető a szolgáltatás. Noha nem teljes településekről beszélhetünk, a jövőben ez sem kizárt, hiszen a cég folyamatosan dolgozik a szolgáltatás minél szélesebb körben való elérhetővé tételén. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1913275353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása