Triplán burgeres július a Don Pepében

2017. július 01. - Feiertag Erik

Már meg sem lepődünk, hogy ismét lesz havi burger a Don Pepében, azon viszont már annál inkább, hogy mellé egy hamburgeres heti akció, és egy kifejezetten hamburgeres pizza is társul. Nem marad el ezek mellett a havi akciós pizza sem, ráadásul az egészen jól sikerült Buffalo Pork is kap egy kézműves szendvics társat maga mellé augusztusig. 

burgerpizza.jpg

Nem hiszem, hogy kezdtünk már Don Pepés havi kínálatot bemutató posztot pizzával, de ennek az ideje is eljött. Hiszen július 2290 forintos extra pizzája a Dupla Bacon Sajtburger névre hallgat, és az összetevők alapján pontosan ezt kínálja: BBQ alapra darált marha, cheddar,bacon, rántott hagymakarika, paradicsom és mozzarella sajt kerül. Mi nagyon várjuk már hogy megkóstolhassuk, vélhetően ez lesz az első DP étel, amiről ebben a hónapban írunk.

szendvics.jpg

A második pedig nagy valószínűséggel az új kemencében sütött kézműves extra szendvics, a Primavera Caprese lesz, mely parajos sajtkrémmel, mozzarella sajttal, paradicsommal, bazsalikommal, majonézes tojássalátával, zöld pesto krémmel és balzsam szósszal igyekszik megszólítani azokat, akik a nyári melegben valami könnyed, akár hús nélkülien könnyed ételre vágynak. 1580 forint korrektnek tűnik érte, különösen, ha ehhez is jár némi DP burgonya a szokásos csodaszósszal.

fishburger.jpg

HALian jónak ígérkezik a havi extra burger is: a kertelés nélkül Fish Burger névre keresztelt darab panko bundás tőkehalat, némi füstölt lazacot, mascarponét, ruccolát, paradicsomot és DP öntetet, valamint burgonyát kínál 2690 forintért. Ennyire halas szendvics szerintem még nem volt az étteremben, úgyhogy nagyon kíváncsiak vagyunk.

lecsopizza.jpg

Pizzával kezdtünk, azzal is zárunk, persze csak a heti akció előtti újdonság rengeteget. Az 1290 forintos pizza ezúttal magyaros, konkrétan Lecsós Pizza névre hallgat, és BBQ-val, mozzarellával, paradicsommal, paprikával, vöröshagymával és császárszalonnával készül. Egészen jó feltétnek tűnik ez, aki tehát nem szeretne sokat költeni pizzára, érdemes lehet ezzel próbálkozni. Szomjasaknak 1490 forintért dobozos üdítővel viszik, ami azért jól jöhet ebben a nagy melegben.

burgerhetek.jpg

Ha sem a különleges halas burger, sem a meghökkentő sajtburgeres pizza nem nyerte el erre a hónapra a burger rajongók tetszését, még mindig válogathatnak az állandó kínálatból, melynek tagjait különböző időintervallumokban a szokásos 2190 forint helyett 1890-ért kóstolhatják meg. Meglepő módon mi csak a Sombrero összeállítást próbáltuk, az egészen jó volt, meg úgy általában elégedettek vagyunk a Don Pepe hamburgereivel, úgyhogy szerintünk kihasználásra érdemes ez az akciózuhatag. Beosztás a fenti képen található.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6312627377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása