Jegestea-limonádékkal hűsít a Starbucks

2017. június 20. - Feiertag Erik

Korábban már megírtuk, hogy milyen nyári kávékülönlegességekkel hűsölhetünk majd a következő hónapokban, ha Starbucks felé visz az utunk. Ha valaki viszont inkább a teákat részesíti előnyben, azoknak jó hír, hogy most már különleges jegestea-limonádékat is kínál a hálózat a forró hónapokra!

teavana_lemonades_lifestyle2_2017_custom.jpg

Visszatérnek a tavaly bemutatott Teavana jegestea-limonádé széria zöldteával készülő tagjai, vagyis a Peach Green Tea Lemonade és a Blackberry Mojito Green Tea Lemonade is. Viszont újdonságokkal is készült a Starbucks, hiszen ezúttal egy mangós, fekete tea alapú ital is bevezetésre kerül Mango Black Tea Lemonade néven.

Mango Black Tea Lemonade: Egy forró trópusi nyaralás hangulatába repít a prémium minőségű Teavana fekete tea és az ízletes mangó párosítása. Az ízélmény mellett azonnali frissítő és többórás élénkítő hatásra számíthatsz.

Peach Green Tea Lemonade: A zöld tea energiája, a barack édessége és a gyömbér frissítő íze egyesül ebben a jegestea-koktélban, amellyel sikeresen indíthatsz egy nyári napot, vagy kellemesen felfrissülhetsz egy meleg délután.

Blackberry Mojito Green Tea Lemonade: A fekete szederrel és mentával ízesített zöldtea-koktél egzotikus íze felpörget és felkészít a kihívásokra. Tökéletes ital egy hosszúra tervezett nyári éjszaka előtt.

„A Teavana jegestea-limonádék a kiváló minőségű tea és a gondosan összeválogatott energizáló alapanyagok tökéletes kombinációi egy kevés jéggel megbolondítva. A hozzávalók az ital összerázásával engedik ki egyedi aromájukat, így végeredményül egy kiegyensúlyozott, egységes ízű tökéletes nyári frissítőt kapunk” – mondta Moldova György Dávid, a Starbucks brand managere.

starbucks_focaccia-chia_joghurt-2_custom.jpg

Ételek terén is kóstolhatunk pár újdonságot: a sütemények kedvelői barackos sajttortával, a sósabb szájúak helyben készített focacciával, míg a könnyedebb falatokat keresők az új ciha-magos joghurttal egészíthetik ki a jegestea-limonádékat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1712605057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása