Ismét visszatér a Hálaadás napi burrito!

2016. november 17. - Feiertag Erik

Ha máskor nem is igazán járunk Arriba Taqueriába, évente két alkalommal mégis érdemes feltenni a jelenleg két egységgel (és házhozszállítással) üzemelő mexikói étteremláncot a térképre. Egyszer nyáron a Surfer Burrito miatt, egyszer pedig november közepén - azaz most -, a Hálaadás napi burrito okán.

2016tgiving_a2_hun.jpg

Az évek óta visszatérő étel gyakorlatilag egy hálaadás napi vacsora tortillába tekerve: sült pulyka, ízletes töltelék és édesburgonya alkotják a főfogást, melyet némi vörösáfonyás salsa egészít ki. Az 1890 forintos árazás már csak azért is jó ajánlat, mert egy szelet sütőtökös pite is a menü része.

A hétfő óta kapható étel általában csak egyetlen hétig szokott futni, azonban idén a korábbi sikereken felbuzdulva egészen november végéig étlapon marad.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9311969059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása