Bezárt a legújabb Arriba Taqueria étterem :(

2016. október 25. - Feiertag Erik

Három éve nyílt meg az Allee oldalában a haramadik Arriba Taqueria, melynek bezárásáról ma Facebookon posztolt az étterem.

kinti-bejrat-logb843_custom.jpg

(kép)

A következő bekezdésben olvasható üzenettel búcsúztatta legfiatalabb egységét a legnagyobb magyarországi mexikói étteremlánc. Mi is elég sokat jártunk oda, de azért nem voltunk törzsvendégek. Sosem volt nagy tömeg, bár ebből nem lehet messze menő következtetéseket levonni, hisz egy-egy Mekiben sincs mindig kilométeres sor.

Kedves vendégeink!

Az Arriba Taqueria mától nem üzemel tovább az Allee Bevásárlóközpontban. Ezzel egy időben, a házhozszállításunk is szünetelni fog a XI. kerületben. Elnézést kérünk, hogy ilyen váratlanul kell a hírt közölnünk. Reméljük, hamarosan újra nyitunk egy Arribát a XI. kerületben. A weboldalunkon fogunk erről bővebb tájékoztatást adni a következő hetekben. Addig is szeretettel várjuk minden kedves vendégünket ízletes burritóinkkal a Széna téri illetve a Teréz körúti Arribákban :).

Köszönjük az Allee Arriba étterem és dél-budai házhozszállítós vendégeinknek, hogy az elmúlt három évben megtiszteltek bennünket, és nagyon fognak hiányozni!

Fura egybeesés egyébként, hogy alig pár héttel az Allee bejáratánál lévő három éttermes Street Food Courtjának megalakulása után húzzák le a rolót, talán az ezzel járó vásárló kiesés is közrejátszott abban, hogy ilyen hirtelen történtek a dolgok.

arriba_taqueria_szena_ter02_0.jpg

Ha ilyesmit ennél Dél-Budán, most új kedvenc után kell nézned (kép)

A levél viszont némileg pozitívnak tűnik, hisz ha a következő hetekben valóban érkeznek infók egy új, XI. kerületi étteremről, akkor sokkal inkább költözésről mint bezárásról beszélhetünk. Reméljük, valóban csak utóbbiról van szó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1311836809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása