Egy kis nasi sosem árt, különösen, ha cukor nélkül készül. Ráadásul ez a zabfalat recept gluténmentes összetevőkből van, hogy tényleg mindenki megkóstolhassa!
A nagyjából 40 perc alatt elkészülő sütihez 1 tojásfehérje, 50 g gluténmentes zabpehely, 1 evőkanál eritrit, fél teáskanál őrölt fahéj és 10 g kókuszzsír vagy kókuszolaj kell. Ez 12 kisebb adagra elegendő, úgyhogy lehet érdemes élből duplázni.
Nem csak gyors, egyszerű is a recept. Elsőként kissé felverjük a fehérjét, miközben hozzáadjuk az eritritet. Ezt követően jöhet a többi összetevő is, aztán jól összedolgozzuk. 15 percig pihentetjük a hűtőben, majd kinyújtjuk és felszeleteljük. Már csak a sütés van hátra, ez előmelegítve 220 °C-on történik, mindössze 10 percig. Ha ez is meg van, jöhet a falás!
via ApróSéf
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.