Moszkva térre költözik a Zing Burger

2016. május 13. - Feiertag Erik

Néhány napja tette közzé Facebook oldalán a hamburgerlánc, hogy új egység nyitására készülnek. Helyszínt nem adtak meg, azonban ma pótolták: a nem rég felfrissített Széll Kálmán téren lesz az étterem, ráadásul egy új szendviccsel is készülnek a nyitásra.

zing1.png

Pontos címet sajnos még nem tudni, de biztos könnyedén meg fogják találni a hamburgerek szerelmesei az egyik legismertebb hazai lánc első budai éttermét. Nem is kell rá sokat várni, hisz jövő héten már nyílnak a kapuk, szerdától pedig jön a Moszkva Tér Burger. Az különlegesség minden étteremben kapható lesz, ugyanakkor stílszerűen az új helyen lesz érdemes megkóstolni. A közölt fotó alapján egy igazi magyaros burgerre számíthatunk: csalamádé, paradiscsom, lilahagyma, saláta, marhahús, jalapeno paprika és sajt fogják a gerincét adni:

zing2.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr28713780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása