Nagy újítással indítja az amerikai Burger King 2016-ot, ugyanis február 23-tól megkezdik a hot dogok forgalmazását. Ez egyelőre két variánst jelent, melyek száma idővel vélhetően bővülni fog.
Az új termékeket tavaly öt piacon is tesztelték, idén pedig egyből 7000 üzletben kezdik meg az árusításukat. Alex Macedo, a Burger King Észak-amerikai divíziójának vezetője szerint ez legalább olyan komoly lépés, mint a '70-es években a csirkéből készült gyorséttermi ételek bevezetése volt.
A Grilled Hot Dog vonal egyébként marhahúsból készült virsliket használ, ahogy a hazai Kolbice by Kobe is hamburgereihez. Az alap változat ketchupöt, mustárt, kockára vágott hagymát és relish-t tartalmaz, míg a Chili Cheese Grilled Dog csilit és reszelt cheddar sajtot. A legdrágább opció menüben 4.79 dollárba kerül, ami valamivel több mint 1300 forintot jelent, és bár nem tudjuk mekkora is egy ilyen hot dog, ez elsőre egész korrektnek tűnik.
A vállalat tervei szerint az újdonság mostantól az állandó kínálat részét képzi, amivel az Egyesült Államok legnagyobb hot dogokat forgalmazó étteremláncává lépett elő. Arról, hogy a külföldi divíziók is átveszik-e a terméket, nincsenek információk, de ha elég sikeres lesz, minden bizonnyal előbb-utóbb a hazai éttermekben is legalább időszakos ajánlatként bevezetik.
via Burger Business
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.