Hot doggal újít a Burger King

2016. február 25. - Feiertag Erik

Nagy újítással indítja az amerikai Burger King 2016-ot, ugyanis február 23-tól megkezdik a hot dogok forgalmazását. Ez egyelőre két variánst jelent, melyek száma idővel vélhetően bővülni fog.

bk_grilled-dogs-570.jpg

Az új termékeket tavaly öt piacon is tesztelték, idén pedig egyből 7000 üzletben kezdik meg az árusításukat. Alex Macedo, a Burger King Észak-amerikai divíziójának vezetője szerint ez legalább olyan komoly lépés, mint a '70-es években a csirkéből készült gyorséttermi ételek bevezetése volt.

A Grilled Hot Dog vonal egyébként marhahúsból készült virsliket használ, ahogy a hazai Kolbice by Kobe is hamburgereihez. Az alap változat ketchupöt, mustárt, kockára vágott hagymát és relish-t tartalmaz, míg a Chili Cheese Grilled Dog csilit és reszelt cheddar sajtot. A legdrágább opció menüben 4.79 dollárba kerül, ami valamivel több mint 1300 forintot jelent, és bár nem tudjuk mekkora is egy ilyen hot dog, ez elsőre egész korrektnek tűnik. 

A vállalat tervei szerint az újdonság mostantól az állandó kínálat részét képzi, amivel az Egyesült Államok legnagyobb hot dogokat forgalmazó étteremláncává lépett elő. Arról, hogy a külföldi divíziók is átveszik-e a terméket, nincsenek információk, de ha elég sikeres lesz, minden bizonnyal előbb-utóbb a hazai éttermekben is legalább időszakos ajánlatként bevezetik.

via Burger Business

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr168417866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása