Őfelsége a klubban - Club Royal

2016. február 15. - Feiertag Erik

És tudjátok hogy hívják a negyedfontos klubbot Párizsban? Club Royal. Jól hallottátok, nem lehet Royal szendvicses posztot Ponyvaregény utalás nélkül ellőni, még akkor sem, ha valahogy furán jön ki a dolog. Maga a burger azonban nem fura, hanem egész jó.

mcdonalds_club_royal_2016_1_custom.jpg

Még ha kicsit nagyobb újdonságot is vártam a Club vonaltól, amikor a tavalyi sajtótájékoztatón bejelentették az prémium termékkategóriát. Hiszen szinte ugyanezt a szendvicset láthattuk már egy éve is, csak akkor McRoyal Deluxe néven. Szerencsére azért néhány extrával bővült az akkori csomag, például a sima szezámmagos bucit lecserélték a Club széria sajátját képző fényes zsemlére, ami valamivel prémiumabb megjelenést kölcsönöz a terméknek. Jégsaláta helyett batávia saláta van benne, illetve a füstölt mozzarellán és a füstös szószon kívül ezúttal lila hagyma is került a két negyedfontos marhahúspogácsa mellé (vagy inkább fölé).

mcdonalds_club_royal_2016_custom_1.jpg

A Bacon Clubhouse-hoz hasonlóan ehhez is kapunk papírt, hogy ne maszatoljuk össze magunkat.

A változtatások egyértelműen jót tettek a szendvicsnek: a hagyma kellemesen ropog és hozzátesz az ízhez, az új bucinak köszönhetően pedig egy szebb, különlegesebb küllemű hamburgert kapunk. A szósz olyasmi mint tavaly: kissé édeskés, de abszolút érezni rajta ezt a füstös ízvilágot, nekem nagyon bejött. Elég erőteljesre íze van, lényegében a hús mellett ez uralja a terméket. Egyedül a sajtot éreztem kevésnek, de nagyrészt még így is érződött, csak lehetett volna valamivel erőteljesebb.

mcdonalds_club_royal_2016_custom.jpg

Összességében egy korrekt Royal szendvicsről van szó. Egy próbát megér, de legközelebb inkább a Bacon Clubhouse-ra fogok rárepülni ha Mekiben járok. Az árazással - mai viszonylatban - szerencsére nem szálltak el, McMenü Plusz kiszerelésben 1900 forint körüli összeget kérnek érte, értelemszerűen magában vagy sima menüben ennél olcsóbb. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr678391092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása