Merry XTMas - karácsony a Burger Kingben

2015. november 06. - Feiertag Erik

Már-már hagyomány, hogy a Burger King egy nagyon komoly Angus húsos promócióval ünnepli a karácsonyt. Idén sincs másképp, a jó öreg Santa Claus mellé ezúttal egy új szendvics, és egy köret csatlakozik.

burger_king_2015_santa_claus_cajun_angus_xt.jpg

Az új hamburger a kevésbé karácsonyi hangulatú, viszont annál izgalmasabbnak ígérkező Cajun Angus XT, mely Pepper Jack sajtot, vöröshagymát, salátát és egy különleges fűszerezésű, krémes New Orleans-i szószt tartalmaz. Meg persze a méretes Angus húspogácsát, de azt hiszem ezt már nem kell bemutatni.

A Santa Claus burger változatlan formában tér vissza, ami nem meglepő, hisz nagyon pozitívak voltak a visszajelzések. Majonéz, steakhouse szósz, pirított hagyma, Angus húspogácsa, valamint maasdam és edami sajt kerül bele. A szendvicsek önmagukban 1490, míg menüben 2090 forintba kerülnek.

Mindemellett belekóstolhatunk egy zamatos káposztasalátába. A csirkés konkurenciánál ez állandó termék, kíváncsian várjuk, milyen lett a Burger King verziója. Ez egyébként az Angus húsos szendvicsek mellé akciós 200 forintos áron érhető el, minden más esetben 390 forintba kerül.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr368053412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása