Struccburger a Don Pepében!

2015. október 01. - Feiertag Erik

A Don Pepe hamburgerei időnként elég átlagosra sikerülnek, máskor viszont kiemelkedően különleged darabok születnek, ahogy most is: köszöntsétek a Struccburgert!

struccburger_don_pepe_2015_hamburger_donpepe.jpg

Azt hiszem senkinek sem kell részleteznem, miért tűnik kiemelkedően érdekesnek a havi Pepe burger. Strucchúst nem sok helyen kóstolhat az ember, főleg nem hamburger formájában. Októberben a Don Pepében viszont megtehetitek, ahol a hús mellé Worcestershire, paradicsom, jégsaláta, erdei gombamártás, BBQ szósz, Hügli barna mártás, rozmaring, cheddar sajt kerül a fekete buciba.

Szegény struccok egyébként nagyon buta állatok, nem véletlen hogy hamburgerben végezték - igaz, nem Afrikában lövik őket, csak a hajdúnánási struccfarmig mennek a húsért. 2890 forintért nem olcsó, de ez a tartalom úgy tűnik megéri, ráadásul jár mellé Don Pepe szósz és burgonya.

betyar_pizza_don_pepe_donpepe_2015.jpg

Nicsen hónap pizza nélkül, ami most egy magyaros Betyár Pizza. Lecsó alapra tojás, vöröshagyma, mozzarella és paraszt kolbász kerül, tehát egy meglehetősen különleges összeállítást kapunk a szokásos 1090 forintos áron.

matekora_menu_don_pepe_donpepe_2015_pizzahajo_hamburger_cocacola.jpg

Már csak néhány kisebb-nagyobb akció van hátra: a Matekóra Menü keretén belül 2 db Pizzahajó vagy hamburger rendelése esetén két üveg 1,25 literes Coca-Cola üdítőt küldenek, pizzák mellé pedig Detki KexChips jár.

rizotto_hetek_don_pepe_donpepe_2015.jpg

Ha a fentiek közül egyik sem tetszene, akkor a Rizóttó Hetek ideje alatt 1790 forintért rendelhetőek különböző rizottó összeállítások:

Október 1-4.: Marhajó Rizottó (Bélszín, póréhagyma, kaliforniai paprika, petrezselyem, tejszín, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, hagymacsíra)

Október 5-11.: Tengergyümölcsei Rizottó (Tengergyümölcsei, gamberoni, póréhagyma, petrezselyem, tejszín, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, hagymacsíra)

Október 12-18.: Cukkínis Csirkés Rizottó (Csirkemell, cukkíni, fokhagyma, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, rukkola)

Október 19-25.: Wasabis Zöldborsós Rizottó (arborio rizs, shitake, wasabi krém, wasabis zöldborsó, fokhagyma, hagyma, rukkola, parmezán, vaj)

Október 26-31.: Wonder Duck Rizottó (Kacsamell, fokhagyma, szárított paradicsom, vargánya, petrezselyem, tejszín, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, rukkola)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr207850050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása