Felzabáltuk az Amerikai Heteket!

2015. június 22. - Feiertag Erik

Múlt héten már volt egy szösszenet a Ropogós Atlanta Burgerről, ami elég magányosan áll a posztok sűrűjében. Mivel a maradékot egy szuszra próbáltam ki, arra gondoltam, minek vagdaljam fel? Inkább egy nagy tesztkolosszus keretén belül osztom meg véleményem a McDonald's idei első promóciós összeállításáról.

mcdonalds_amerikai_hetek_2015.jpg

A Las Vegas BBQ szendvicsben semmi új nincs, de az elég jól működik. Egy viszonylag nagy burgerről beszélünk két húspogácsával, sajttal, töménytelen mennyiségű BBQ szósszal, salátával, paradicsommal, lilahagymával, és a Ropogós Atlantához hasonlóan meglepően sok baconnel.

mcdonalds_amerikai_hetek_las_vegas_bbq_1.jpg

A rengeteg barbecue szósz nagyon domináns, de mégsem igazán nyomja el a többi összetevőt. Édesebb változatot használnak mint a Burger King, de míg a konkurencia általában majonéz mellé teszi szendvicseibe, addig itt egyedül van, és így végül mégis kevésbé lesz gejl a dolog. A hús és a sajt mindig ott van, ahogy legtöbbször a bacon is, összességében egy kellemes szendvicsről van szó, aminek bár nem sok köze van Las Vegashoz, a BBQ öntethez annál több.

A sok szósz miatt viszont hajlamos menekülni a hús, elég nehéz szárazon megúszni a fogyasztást, úgyhogy érdemes extra adag szalvétával felvértezni magunkat. A szendvics nem kis darab, de azért lazán lecsúszott mellé a krumpli és a McChicken BBQ is, ha ki akartok pukkadni akkor továbbra is a Quattro Sajtos Mega McRoyal-t ajánlom.

wp_20150612_17_46_50_pro.jpg

A Ropogós Atlanta Burger kicsit csalódás volt, nem nevezném rossz szendvicsnek, csak úgy Big Tasty módra kicsit többet vártam tőle típusú csalódásnak. Ettől még nem rossz, azt hiszem Facebookon kommentelte is valaki, hogy neki jó ideje ez a kedvenc Mekis időszakos burgere.
Ha részletesebben olvasnál róla, itt találod a múlt heti írást!

Az akció legolcsóbb szendvicse a McChicken BBQ, mely gyakorlatilag csak a nevében jelzett szósszal tud többet az alap verziónál. Saláta, majonéz, barbecue és a formázott panírozott csirkehús igazából jó csapatot alkot, a BBQ nem dominál, de kellemes ízvilágot ad. Viszont nem igazán ajánlanám, hisz a normál változat állandó tagja a kuponfüzeteknek, ami mellé már csak egy-két 100 forintos BBQ szósz kell, hogy átalakítsuk a promóciós verzióvá.

mcdonalds_amerikai_hetek_chips.jpg

Már csak a snack-ek vannak hátra, szerencsére mind jól sikerült. A Chips közé kerülhetnek puhább darabok, de vannak ropogósak is, tetszett a változatosság. Elég vastagok a szeletek, szóval nem csak egy fél csomag Lay's-szel szúrják ki a szemünk. Nagy menüben érdemes rá lecserélni a sima krumplit.

mcdonalds_amerikai_hetek_beverly_hills_sajtfalatok.jpg

A Beverly Hills Sajtfalatok különlegessége, hogy a közepébe kis ketchup-öt rejtettek. A szósz valamelyest átveszi a sajt ízét, ami annyira nem jön ki, hisz alapvetően sajttal eszi az ember, de azért érezni, hogy egy kicsit más. Meglepően jól sikerült termék, remélem felhasználják még a koncepciót más termékekhez is. Mondjuk szósszal töltött sajtpogácsa pogácsa egy új Össztűz Burgerbe?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr807562046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása