Extra halas burger és Majális Pizza a Don Pepében

2015. május 01. - Feiertag Erik

A rutinosabb olvasók már biztosan tudták előre, mi lesz ma, így nem lesz meglepetés ha megint lerántjuk a leplet a Don Pepe e havi kínálatáról! Új hamburger, új pizza és ajándék termékek rendelés mellé!

don_pepe_surf_surf_burger.jpg

Az elmúlt hónapokban különböző marhahúsos hamburgerekkel próbálkozott az étterem, a Surf & Surf Burger viszont ilyen téren is újdonságnak ígérkezik: a májusi szendvics tőkehal fish-cake-re építkezik, ami burgonyával és tojással kevert tőkehal pankó panírban kisütve. Így ránézésre buci helyett is lehetne használni, de nem ez a helyzet, a hamburger ismét a megszokott szezámmagos zsemlével érkezik. A halpogácsán kívül jégsaláta, póréhagyma, paradicsom, ketchup, fokhagyma, bors petrezselyem, majonéz van a szendvicsben (ezek egy része valószínűleg most is a szósz részét képzik majd), valamint panírozott tintahal karikák és koktél garnélák kerülnek bele. A sok hal szerencsére nem úszott el az árral, ismét 2390 forintért kapható, amiben egy adag Don Pepe szósz és burgonya is tartozik.

don_pepe_majalis_pizza.jpg

Nincsen hónap akciós pizza nélkül, és ez alól szerencsére május sem kivétel. A Majális Pizza ismét kevesebb összetevővel, de kedvező 1090 forintos árral próbál hódítani. A feltét ezúttal fokhagyma, rostoncsirke, paraj, besamel mártás, meg persze az elengedhetetlen mozzarella sajt.

don_pepe_majus_szorolap_surf_surf_burger_pizzahajo_serpenyos_etel_rizotto_majalis_pizza.jpg

Kevés jobb dolog van az ingyen kajánál, így mindig örülünk, ha az aktuális szórólapon befut egy-két ajándék. Ezúttal Pizzahajó rendelése esetén Somlói Galuskát, a serpenyős ételek mellé pedig egy üveg 1,25 literes Coca üdítőt küldenek. Így egy jól összeállított rendelés esetén lesz mit innunk, és még desszert is jár. Ráadásul a Don Pepe Somlóija a jobbak közül való.

don_pepe_wasabi_zoldborso_rizotto.jpg

Végül, de nem utolsó sorban Rizottó heteket tartanak, ami azt jelenti, hogy minden héten más verziót árulnak akciós 1790 forintos áron. Az időbeosztás a következő: 

május 1 - 10.: Cukkínis csirkés rizottó (csirkemell, cukkíni, fokhagyma, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, rukkola)

május 11 - 17.: MarhaJó rizottó (bélszín, póréhagyma, kaliforniai paprika, petrezselyem, tejszín, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, hagymacsíra)

május 18 - 24.: Tengergyümölcsei rizottó (tengergyümölcsei, gamberoni, póréhagyma, petrezselyem, tejszín, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, hagymacsíra)

május 25 - 31.: Wasabis-zöldborsó rizottó shitake gombával (arborio rizs, shitake, wasabi krém, wasabis zöldborsó, fokhagyma, hagyma, rukkola, parmezán, vaj), Wonder Duck rizottó (kacsamell, fokhagyma, szárított paradicsom, vargánya, petrezselyem, tejszín, erőleves, parmezán, rizs, vaj, olívaolaj, hagyma, fehérbor, rukkola)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr467418412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása