Így rohad vagy épp nem rohad a gyorskaja

2014. október 19. - Feiertag Erik

Régi vita, hogy megromlik-e a gyorséttermi hamburger, vagy nem. A BuzzFeed úgy döntött, dűlőre viszi a dolgot: fogott 7 szendvicset és 30 napra külön-külön üvegedénybe zárták őket. Az eredmény itt-ott meglepő.

penesz.PNG

Én arra számítottam volna, hogy a különböző hálózatok termékei nagyjából hasonló ütemben kezdenek megromlani, az eddigi hasonló kisérletek alapján egy kis penészt vártam azért, de se igazán durva elváltozást, se újkori állapotot. Ezzel szemben:

A McDonald's sajtburgere ugyanolyan mint új korában

A Wendy's, az Umami, a Carl's Jr., az In-N-Out és a Jack In The Box szendvicsei valamelyest elváltoztak

A Burger King féle termék pedig szép bundát növesztett magának

Elég fura hogy a Meki szendvicse nem változott semmit, de ez nem jelenti azt hogy mérgező szemét kaja lenne. Már felnőtt egy generáció Amerikában, ami ezeket az ételeket sokkal nagyobb mennyiségben fogyasztotta mint azt itt Közép-Kelet-Európában talán valaha is fogjuk, és nem lett belőle komolyabb probléma.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr176806623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása