Karácsony szóvicce a Burger King-ben!

2014. október 15. - Feiertag Erik

Most már valóban hagyománynak tekinthetjük, hogy télen jön a Merry Cheesemas promó a Burger King éttermeiben. Tavaly sajnos csak egy szendvicsre futotta, idén azonban Mikulás mellé becsatlakozott a Krampusz is, mely így első blikkre abszolút az év burgere lehet, ami az étteremlánc kínálatát illeti.

DigitMenutabla_TeliAngus_2.jpg

Gyorsan rendezzük le a kötelező kört Santa Claus-szal, aki még az Angus bevezetésének évében kezdte meg karácsonyi pályafutását. Azóta is változatlan formában, a nyilvánvaló Angus marhahúspogácsa mellett maasdam és edami sajttal, salátával, pirított hagymával, majonézzel és BBQ szósszal megpakolva érkezik.

jhkjlnh.jpg

Első kínálatba kerülésekor kipróbáltam és írtam a Santa Claus szendvicset. A sajtok, a pirított hagyma és a szószok elegye igazán különleges, finom burgert hoznak létre, érdemes kipróbálni. Ha bővebben olvasnál róla itt találod a tesztet.

Az igazi nagyágyú ezúttal azonban a Krampusz lesz. Ő is egy méretes Angus húsra alapszik, melyet Pepperjack sajt, "tüzes, bundázott paprika" és saláta követ. Mindezt egy vadi új magvas, rusztikus buciban, melyet liszttel hintenek. Nagyon ütősnek ígérkezik, és ezt főleg a bundás paprika miatt mondom. Ilyesmit már használt korábban az étteremlánc (szívesen linkelném de sajnos nem találom, lehet nem is írtam róla) és akkor zseniálisnak tartottam, kár hogy mostanáig kellett várni a visszatérésre, de jobb később mint soha.

Magában mindkét termék 1370 forintba kerül, menüben pedig egy hajszállal a 2000-es "lélektani határ" alatt 1950 pénzért vesztegetik. Elég durva, de az Angus húst mindig keményen meg kellett fizetni a BK-ben. Én látatlanban azt mondom, ha csak egyet próbálsz ki az a Krampusz legyen, de ha nem szereted a csípőset bátran rendelhetsz egy Santa Claus-t is, nem hinném hogy megbánnád.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr276792887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása